Coach inhuren

Nederland wordt overspoeld door coaches, stuk voor stuk unieke persoonlijkheden, met hun eigen verhalen, ervaringen, en kundigheid. Maar wat zoek jij in een coach?

Een goede coach heeft de weg doorlopen die jij voor je hebt. Zelf heb ik ruim 20 jaar ervaring als ondernemer, heb vele dalen en pieken gekend. Hierdoor ken ik de klappen van de sweep. en kan ik jou inspireren om meer en vaker hoge pieken te gaan ontdekken.

Ik heb door de vele nationale en internationale trainingen die ik heb gevolgd, en de vele boeken die ik heb gelezen, heb ik veel kennis opgedaan over het vak ondernemen, met deze kennis kan ik vele ondernemers ondersteunen in hun plannen of doelen, zo heb ik gecoacht op de Hoge School Rotterdam, en voor Qredits. maar ook de ondernemer zelf weet mij inmiddels te vinden als coach.

Gelukkig heb ik van enkele ondernemers ondertussen al leuke reviews gekregen.

Manuel is een échte professional, een coach, een mentor pur-sang, hij kan mensen coachen en motiveren! Het is een geweldige troef om Manuel te kennen, hij kan je prefect op weg helpen om van een startende onderneming een succesvolle onderneming te maken.

Jos Vandeweerdt

De tips van Manuel hebben mij geen windeieren gelegd want ik heb hierdoor direct een trap verkocht. Ze wilden eerst nog e.e.a. bekijken maar toen ik voorstelde om de reiskosten (totaal 100 km) voor mijn rekening te nemen als ze direct akkoord zouden geven, hebben ze de offerte ondertekend. Nog bedankt Manuel voor je tips

Hay Schoester

Via een Youtube filmpje kwam mijn vader in contact met Manuel betreft de do’s and dont’s in de traprenovatie. Nu, 1.5 jaar later, runnen mijn vader en ik samen een succesvolle traprenovatie business! Regelmatig spar ik met Manuel over vaktechnische én commerciële aspecten. Hij weet mij net op een andere manier tegen zaken aan te laten kijken. Bedankt voor de dosis motivatie en inspiratie Manuel!

 

Ellie Sprenkels

Daarnaast mag ik mijn kennis delen met vele ondernemers door columns te schrijven voor verschillende vakbladen. zoals het vakblad voor De Woninginrichter, het Parketblad, en Klusvisie. Daarnaast deel ik ook mn kennis via mijn eigen Youtube kanaal, waarin ik mijn kennis deelt, ondernemers interviewt, om jou je denkbeeldige blauwemuts te laten ontdekken, vind jij het leuk om deze inspirerende video’s en columns te ontvangen? ga dan naar www.blauwemuts.nl

Maar wil jij een persoonlijk gesprek, waarin we samen dieper ingaan op jouw idee? Dan is een half uur Gratis Coaching Call wellicht een mooie oplossing. Dit doe ik gratis, en hierin gaan we kijken of een coaching gesprek of traject voor ons beiden een de oplossing is die zijn resultaten zullen gaan opleveren.