Ik

Net zoals vele jonge ondernemers in Spe,
droomde ik ook al van jongs af aan
om ondernemer te worden.

in  september 1998, schreef ik mn eerste opdracht uit voor mijn eigen bedrijf (ik was 27 jaar). Ik verkocht laminaatvloeren. Dit deed ik zonder winkel of showroom, ik ging met vele kleurstalen van vloeren, naar de mensen toe.  Dit ging goed, totdat de grote winkel ketens de markt in laminaat vloeren  ontdekten, waarna ik praktische geen vloer verkocht, en werd freelance vloeren legger, dit was keihard werken. Maar ik had mijn eigen bedrijf,

Omdat ik veel vraag kreeg of ik ook laminaat kon plaatsen op de trap, ben ik mij hier in 2003 volledig op toe gaan leggen. Ik verkocht nu ook weer de trappen aan de hand van kleurenstalen bij de mensen thuis.

Door gezondheid redenen moest ik 2013 stoppen met het feitelijke renoveren van trappen, Mijn handen waren dusdanig ontstoken, dat het zagen van de trede met de decopeer zag niet meer lukte.

In 2013 ben ik een online workshop ontwikkeld, die iedereen kon volgen, vele mensen verklaarde mij voor gek, “want je gaat je kennis toch niet delen” was een veel gehoorde opmerking, stel je voor dat de concurrent er met jou kennis vandoor zou gaan.

Gelukkig is dit wel gebeurt,

Zonder dat ik het toen wist, zorgen deze
concurrenten voor mijn “passief” inkomsten.

Ik had met de fabrikant waar ik al tien jaar zaken mee deed, een afspraak gemaakt,  ik zou voor elke klant die ik aan zou brengen een percentage ontvangen over alle bestellingen die deze klant bij deze fabrikant zou doen. Nu was het voor mij de taak om niet enkel zoveel mogelijk klus ondernemers te vinden die bij deze fabrikant wilde gaan kopen,  maar ook om te zorgen dat deze klus ondernemer zoveel mogelijk gingen verkopen.

Door mijn jaren lange ervaring als traprenovatie monteur, kon ik als geen andere ondernemer deze bedrijven bijstaan om van hun bedrijf een succes te maken. Ik herontdekte mijn passie, ondernemers helpen een inkomsten te bouwen, en succesvol te maken.

Ik ging mij meer verdiepen in marketing, en sales, waardoor ik deze groep nog beter kon helpen. Helaas is de traprenovatie branche vrij klein, en ben ik met het coachen van traprenovatie bedrijven geen 40 uur in de week bezig.

Ik wilde verder groeien

Toen ontdekte ik de mogelijkheden van Lyoness, Hierin kon ik mij volledig laten gaan, Het bedrijf Lyoness heeft alle systemen, en producten klaar, het enige wat ik nu hoef te doen, is ondernemers helpen die succesvol willen worden, als lolyteitspartner, (het uitgeven van een cashbackcard) of als marketeer die andere bedrijven aansluit.

Het mooie van Lyoness is, dat je niet perse hoeft te verkopen, zoals bij bijna alle andere MLM bedrijven, Nee bij Lyoness geeft je een cashbackcard uit, zelf noem ik dit kortingspasje.nl  en mensen die dit pasje gebruiken, ontvangen cashback, en jij als ondernemer ontvangt hier ook een deel van.

Zo ontvang je op iedere aankopen van de pas gebruiken, een tegoed. Hoe meer pasjes je uitdeelt hoe meer je ontvangt, het is eigenlijk heel simpel 🙂