spreker inhuren

Boek een “te” gekke spreker!

Natuurlijk hoef je als ondernemer niet een gekke blauwemuts op te zetten. Als ondernemer wil onder de aandacht komen, en onder de aandacht blijven, en onder de aandacht zijn van je potentiële klanten!

Je wilt dat er over jouw gesproken wordt door je potentiële klanten. Maar hoe zorgen wij ervoor als ondernemer, dat onze klanten ons nooit meer zullen vergeten? Ook ik als spreker heb dezelfde uitdaging. Nederland wordt overspoeld met sprekers. De één nog beter dan de ander.

De meeste sprekers ben je voor het eind van het event alweer vergeten, enkele topspekers uitgezonderd, Maar hoe blijf je nou hangen bij je publiek of bij je klanten?

Wat voor mijn eigen ondernemingen werkt. werkt ook voor mij als spreker, Je moet anders durven  te zijn.  Tegen de verwachting van je potentiële klanten in durven te gaan. of iets doen waardoor de luisteraars jou nooit meer zullen vergeten.

Ik heb ontdekt, hoe ik de toehoorders kan boeien, door mijn verhaal kracht bij te zetten met een ongewone achtie op het podium. Wil jij jouw toehoorders dit onverwachte moment geven?

Blauwemuts

Door mijn verhaal kracht bij te zetten, zet ik op het podium tijdens mijn lezing mijn blauwemuts op. Waardoor de luisteraars wakker worden geschud, en vol aandacht naar mijn verhaal luisteren.

Met deze blauwemuts leg ik de link naar het anders zijn dan de gemiddelde “grijze muis” ondernemers. waar nooit over gesproken wordt, die niet opvallen, en waarschijnlijk nooit succesvol zal worden.

In mijn optiek hebben we behoefte aan meer blauwemuts ondernemers, Ondernemers die anders durven te zijn dan de rest uit zijn branche. Ondernemers die vol passie en vuur over hun vak praten.

Mijn verhaal

Op het podium spreek ik over mijn eigen verhaal, hoe ik van ondernemer met mijn traprenovatie bedrijf 80 uur in de week werkte, Werkelijk alles zelf deed omdat ik dacht dat ik de enige was die dat kon (een veel voorkomende gedachten van ondernemers). Tot ik mijn eigen blauwe muts ontdekte, en een inkomstenbron ontwikkelde waarbij ik niet meer actief hoefde te werken, binnen mijn eigen vakgebied.  Van één mans zaak heb ik mijn bedrijf gaan uitbouwen, met een dealernetwerk, naar een franchise organisatie.

Naast mijn eigen verhaal, vertel ik met trots het verhaal van mijn vrouw hoe ze met haar lingeriewinkel wereldmarktleider is geworden in de bruidslingerie “niche”. Of haal ik enkele andere businessmodellen aan, welke op een eenvoudige wijze zeer succesvol zijn geworden.

Mijn Missie

Ondernemers helpen hun denkbeeldige “blauwemuts” te ontdekken, Indien de zetting het toelaat doen we een oefening, Waardoor ik de ogen van de toehoorders opent.

Ook naast het podium  neem ik ondernemers mee op mijn reis naar succesvol ondernemen. Ik geef mensen een kijkje in mijn bedrijfs “keuken”.

Dit doe ik door o.a. columns te schrijven in diverse vakbladen, zoals het Parketblad, Klusvisie, en vakblad voor de Woninginrichter.

Ook ben ik gaan vloggen zodat je mij kan volgen in mijn reis naar het succesvol maken van mijn bedrijven.

Mijn ervaringen

Als ondernemer timmer ik al ruim 20 jaar aan de weg. Als spreker heb ik voor diverse scholen en businessclubs mogen spreken, Daarnaast heb ik diverse klantgerichtheid, sales en ondernemings trainingen gegeven.

Mij inhuren?

Wil je mij inhuren voor jou event? businessclub, of voor school. klik hieronder op de button en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.