traprenovatie

Heb je plannen om een traprenovatie bedrijf te starten?
Manuel kan als geen ander jou op weg helpen jouw droom
te verwezenlijken in de traprenovatie branche 

Stel je wil leren koken, wie zou je dan
kiezen als coach?

Zou jij kiezen voor een sterrenkok, of iemand die net zijn eerste kookboek heeft gelezen?  Als je nu een wil starten met een eigen traprenovatie bedrijf, dan is het toch ook logische dat je een doorgewinterde ondernemer uit de branche kiest als coach die jou echt verder wil helpen.

Mijn naam is Manuel Naaijen, en ben in 1998 voor het eerst in contact gekomen, met het product traprenovatie, in 2003 ben ik mij als ondernemer volledig gaan specialiseren in het renoveren van trappen. Ik heb ze zelf verkocht bij de particulier thuis, heb er zelf meer dan 700 trappen in die tijd gerenoveerd. heb veel werk uitbesteed, en verzorgde de inkoop, en marketing, kortom alles wat erbij kwam kijken voor het runnen van mijn traprenovatie bedrijf.

In 2013 heb ik besloten om mijn kennis te gaan delen, via een traprenovatie video workshop. In deze workshop, welke je wellicht al heb gevolgd, deel ik mijn technische kennis met de kijkers.

Ik heb de kijker waar hij op moet letten, als hij een trap wil gaan renoveren, maar vertel ook hoe je het beste een open trap kunt aanpakken of hoe je het beste wangen van een trap kunt bekleden.  Voor veel ondernemers was deze workshop de eerste kennismaking met mij, heb jij deze workshop nog niet gezien? ga dan naar www.traprenovatieworkshop.nl

Zins 2013, nadat ik mijn online traprenovatie workshop had gemaakt, ben ik vaker andere ondernemers gaan helpen die wilde starten met hun eigen traprenovatie bedrijf. Ik heb deze ondernemers in contact gebracht met verschillende fabrikanten waar ze een goede deal konden maken. Echter door verschillende obstakels tussen deze fabrikanten en de ondernemer, heb ik in 2016 ervoor gekozen om mijn eigen merk traprenovatie op te zetten, Het merk Qlipper exclusive trapbekleding was geboren en samen met een compagnon een groothandel import bedrijf op gezet voor de vakhandel in de traprenovatie.

Ik heb niet enkel een workshop gemaakt, voor de vakhandel, maar ook een eigen online magazine uitgegeven, voor de klanten die op zoek zijn naar meer informatie over het renoveren van trappen. welke je kan aanvragen via www.restylemagazine.nl wellicht vind jij hier ook de informatie in die jou verder kan helpen bij het opzetten van jou eigen traprenovatie bedrijf

Natuurlijk komt er veel meer bij kijken met het runnen van een eigen traprenovatie bedrijf, dan het plaatsen, monteren, renoveren van trappen. Want hoe adviseer je de klanten, en hoe adviseer je de klanten dat ze voor jou zullen kiezen als traprenovatie specialist?  Doordat ikzelf vele nationale en internationale verkoop trainingen heb gevolgd, vele boeken over sales heb gelezen. en dit alles heb toegepast in mijn eigen bedrijf, weet ik precies waar de pijn punten liggen, in deze sales training leg ik al deze pijnpunten vast die gericht zijn op het verkopen van traprenovatie aan je eigen klanten.

Vraag jij je nu nog af waarom ik die 3 sterrenkok bent van de traprenovatie branche?

k ben werkelijk uit de klei getrokken. en heb zelf 13 jaar lang van A tot Z doorgelopen. Daarom durf ik te stellen, mocht je willen starten met je eigen traprenovatie bedrijf ben ik jou business coach.  Je kan om te staten de gratis traprenovatie workshop volgen, hierna de traprenovatie sales training bestellen en volgen, mij als coach in huren, waarbij ik mijn gebruikelijke honorarium als coach door rekent.  Of je kiest voor de aller beste kwaliteit traprenovatie producten van Staircoach en ontvangt alle benodigde kennis en trainingen helemaal gratis?
wil je meer weten over alle mogelijkheden voor jouw bedrijf, en wil je eerst een gratis en vrijblijvend kennismaking of coaching gesprek?