Wegens Enorm Veel Aanmeldingen Zijn We Vol Geboekt ! ! ! 

Wil jij beter gaan verkopen
of ben jij opzoek naar meer opdrachten?


Dan heeft Fedi nu de oplossing voor jou.

Op vrijdag 18 oktober deelt manuel zijn sales en marketing ervaring van de afgelopen 15 jaar met zijn eigen traprenovatie bedrijf. Hij gaat niet enkel onthullen hoe je het beste mensen naar je website kan krijgen, maar ook hoe maak je een afspraak met een klant, en hoe zorg je ervoor dat deze klant ook bij de eerste afspraak jou meteen de opdracht geeft voor het renoveren van hun trap.

Manuel heeft een manier ontwikkeld waarmee hij praktische elke afspraak omzet in een opdracht.

contact

“Het verkopen van een traprenovatie in deze tijd is helemaal niet zo heel moeilijk, als je maar weet hoe je een traprenovatie moet gaan verkopen”.

Zo heeft Manuel verschillende verkoop technieken toegepast, met verschillende resultaten, maar de de klad methode zoals Manuel dit zelf noemt, is wel heel erg succesvol gebleken.

Een traprenovatie is voor veel mensen een hoge investering, Je moet dit bedrag wat mensen aan jou gaan betalen, kleiner maken. niet te verwarren met goedkoper maken. Manuel zal ook de 6 manieren van beïnvloeden met jou gaan doornemen. Dit klinkt misschien lastig, maar feitelijk, gebruiken we allemaal al heel ons leven deze 6 manieren om zaken voor elkaar te krijgen. Maar door het bewust toepassen van deze technieken, komen we dichter bij de opdracht.

Naast de Sales & Marketing training is er natuurlijk ook nog product kennis en informatie welke wij ook tijdens deze dag met je zullen doornemen, zodat je tijdens je afspraak op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen omtrent het renoveren van trappen.

Meld je nu aan:

  Voor wie is deze training bedoelt?

  • Voor bestaande traprenovatie bedrijven die moeite hebben om aan opdrachten te komen
  • Voor bedrijven die traprenovatie als product of dienst gaan toevoegen in hun bestaande bedrijf
  • Voor ondernemers die willen starten met het monteren en verkopen van traprenovatie

  Waar?

  Deze training is vol, er is helaas geen plek meer, je kan je aanmelden, voor een volgende training, zo kom je op de reserve lijst. Bij voldoende extra aanmeldingen zullen wij snel een tweede training gaan organiseren

  De training is op vrijdag 18 oktober 2019.

  Je bent vanaf 10.00 uur welkom en we zullen om 10.30 uur starten. De training zal ongeveer 2 uur duren. Tussendoor is er een korte pauze.
  en na afloop is er een heerlijke lunche