Wordt aanbevelingsmarketeer

Zonder dat ik het zelf wist, werkte ik al vier jaar als
aanbeveling marketeer.

Wat is een aanbeveling marketeer?

We hebben allemaal wel eens in een geweldig restaurant gegeten, waar de bediening geweldig was, waar het eten echt top was, kortom een restaurant, waar de complete beleving klopt.  Deze ervaring die je heb gehad in dit restaurant, wil je graag delen mat al je vrienden.

Je hebt deze vrienden behoorlijk lekker gemaakt, en ze zijn nieuwsgierig geworden naar aanleiding van jou ervaring en verhaal over dit restaurant. Vervolgens gaan er een aantal vrienden van jou ook naar dit restaurant. Natuurlijk is dit restaurant behoorlijk dankbaar, voor deze aanbeveling.

Als dit restaurant weet dat jij deze vrienden heb gestuurd, kan het zomaar zijn dat je, je dessert of wellicht een compleet menu gratis krijgt. Maar je gaat natuurlijk niet naar elk restaurant toe, om te zeggen ik heb wat vrienden aanbevolen die bij u hebben gegeten.

Zelf werkte ik als klusser in mijn eigen traprenovatie bedrijf, in 2013 is mijn complete business en leven veranderd toen ik andere klussers ben gaan aanbevelen bij mijn leverancier in Duitsland.  Ik kreeg van deze fabrikant van elke bestelling die deze klusser bij hen deed, een percentage. Dit zorgde ervoor dat ik niet meer fysiek als klusser hoefde te werken. Zonder dat ik het wist was ik een aanbevelingsmarketeer.

Ik had tijd over, verdiende relatief makkelijk een leuk inkomsten, En was opzoek, om dit systeem verder uit te bouwen, ging meer klanten zoeken, Maar de markt in Traprenovatie is relatief klein, waardoor ik al snel een plafond bereikte in aanbevelingen.

Zoekende naar andere mogelijkheden, welke ik perfect kon combineren met de aanbevelingen uit de traprenovatie branche is klantenbinding ontstaan. Klantenbinding is een onderdeel van het Lyoness shopping communiteit. Binnen deze communiteit kon ik al mijn creativiteit kwijt, en kon ik profiteren van een kant en klaar programma.

Iedereen doet aankopen, bijna elke dag

Zonder dat wij het vaak door hebben, consumeren wij meer dan waar wij bij stil staan, naast de wekelijkse boodschappen, tanken wij onze benzine voor onze auto, bellen wij met onze telefoon, of gebruiken wij elektriciteit in onze woning.

Daarnaast is bijna iedereen gek op korting! Hoe zou jij het vinden, als je vanaf nu op elke aankoop een percentage korting krijgt? Hoe zou jij het vinden als je op elke aankopen van je vrienden een percentage provisie krijgt?

Hoe werkt dit?

Het is eigenlijk heel simpel, je geeft je vrienden, familie kennissen collega’s een kortingspasje, zo krijgen je al je vrienden voortaan korting, en jij een percentage over hun aankopen.

Wil je er meer van weten?

<<<button  ik wil er meer van weten >>>>>