bang om te verkopen .Voor veel ondernemers is het binnenhalen van nieuwe opdrachten niet het populairste onderdeel van het zelfstandige ondernemerschap. Terwijl het krijgen van nieuwe opdrachten van essentieel belang is voor het voortbestaan van je onderneming.

Maar hoe overwin je de angst om te verkopen nu?

Bedenk je heel goed dat alles wat je voor het eerst doet, in het begin eng is of eng lijkt. Als je bijvoorbeeld bang ben om te gaan fietsen en hierdoor het leren fietsen maar blijft uitstellen, zal je nooit geen wielrenner worden. Dit voor bijna alles in het leven, ook verkopen.

Alles is te leren zelfs verkopen!

De meeste ondernemers vinden het eng om te gaan verkopen omdat ze bang zijn voor de afwijzing die ze krijgen.

Ik kan jou één ding verklappen met mijn ruim 20 jaar ervaring als verkoper, iets wat je misschien niet leuk vind om te horen of lezen, maar je zult vaker worden afgewezen dan dat je een opdracht zult krijgen.

Ik kan jou heel veel informatie geven voor de beste verkoop methode’s en technieken, maar dan nog zal nooit iedereen (direct) ja tegen jouw aanbod zeggen.  Als jij leert omgaan met de afwijzing, en als jij door hebt dat dit een “is all in the game” is. dan kan je pas echt gaan knallen.

Maak het verschil

De meeste ondernemers vinden het eng om te verkopen juist omdat ze bang zijn voor die afwijzing. Als jij dit nu weet en dit troseert omdat jij weet dat die afwijzing niet persoonlijk op jou gericht is, maar op je aanbod of product of omdat ze simpelweg gewoon niet in de markt zijn om zaken met jou te doen.

Pas dan ga je het van je concurrenten winnen!  Je moet over de gedachten proberen te stappen dat mensen jouw afwijzen, want afwijzingen zal je krijgen, maar bedenk bij elke afwijzing dat je dichter bij een ja komt!

Een afwijzing afwijzen

Ja, je leest het goed. Wat je vervolgens kunt doen, dat leer je natuurlijk ook in een van mijn workshops of trainingen hoe je met afwijzingen om kan gaan. Je kan een afwijzing ook afwijzen, met andere woorden ombuigen tot een opdracht.

hier zijn diverse technieken voor, welke goed te leren zijn.  Zoals een timmerman, een gedegen opleiding krijgt alvorens hij een huis gaat bouwen, zo zou elke ondernemer eerst een verkooptraining moeten volgen om de technieken van sales te begrijpen.

Natuurlijk kan je ook mijn ebook lezen winnen in sales waarin ik enkele zeer bruikbare tips met de lezers deelt

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
online free course
download lenevo firmware
Download Premium WordPress Themes Free
udemy course download free