beste klusserDe beste klusser van Nederland wordt je natuurlijk niet zomaar. Daar moet je natuurlijk veel voor doen, en je moet bovenal natuurlijk ook echt goed zijn ook. Maar hoe wordt je de beste klusser van Nederland? en kan je in elke klus wel de beste zijn?

Juist je kon bijna onmogelijk overal goed in zijn, daarom leg ik mij toe op een enkele klus, ik ben mij zeer goed bewust van de dingen die ik niet of niet goed kan. Dit vind ik zelf ook helemaal geen schande. Ik doe deze dingen dan ook gewoon niet! Heel simpel een deur afhangen is niet zo een hele moeilijke klus, maar ik zal deze dan ook nooit doen, ik heb gewoon andere kwaliteiten.

Ik ben door de ervaring die ik heb in het renoveren van trappen, een topper als het gaat om traprenovatie. Ik durf de uitdaging aan dat ik de beste traprenovatie monteur van Nederland ben. Niet omdat ik een online workshop heb gemaakt. Maar omdat ik een trap zo afwerk tot ik zelf helemaal tevreden ben over het resultaat.

Ik laat een klant dan ook nooit vooraf betalen, altijd pas als de klus in het geheel geklaard is, en ik heb in al die jaren altijd mijn geld gehad, omdat de klanten waar ik een traprenovatie heb mogen doen altijd uiterst te vrede waren en zijn over het resultaat.

In Nederland is het not done te zeggen dat je goed bent of nog erger dat je de beste bent in je vak, je zal dan ook weinig klussers horen zeggen “ik ben de beste klusser van Nederland” gewoonweg omdat wij dit niet gewent zijn in dit kikkerlandje.

Maar als jij niet de beste bent in je vak, waarom zou je dan die klus nog willen aannemen van de opdrachtgever, waarom geef je niet het telefoonnummer van de klusser die beter is dan jou? je gun je klanten toch het beste? of ben je zo goedkoop dat je bijna voor niets werk?

En dan nog hebben de klanten recht op goede kwaliteit. Zelf ben ik natuurlijk altijd blij met een opdracht voor het renoveren of repareren bij een klant, en zal ik de opdracht ook met de grootste zorg verrichten. De klant moet het gevoel hebben dat ze geen betere keus hebben kunnen maken dan jou in te schakelen, alleen dan kan je zeggen ik ben de beste klusser.

hoe weet de buurman dat jij de beste klusser bent

Naast klusser ben je natuurlijk ook ondernemer, en als ondernemer ben je ook marketeer, dit was voor mij ook de reden om dit bericht te schrijven omdat ik op het zoekwoord beste klusser een top positie in Google wilde hebben.

Er zijn een paar dingen belangenrijk om een goede positie in Google te krijgen. Natuurlijk is een goede website van essentie belang. Maar als klusser ben je geen website bouwer, ook ben je geen marketeer, maar je hebt wel opdrachten nodig!

Daarom  is het toch belangenrijk dat je de basis goed heb, dus de site, mijn advies kies voor wordpress.  Wat ook goed werk zijn YouTube video’s zelf heb ik al enkele opdrachten voor mijn traprenovatie bedrijf ontvangen door deze video’s  Om dit bericht hoog te krijgen en hoog te houden in Google op het zoekwoord beste klusser heb ik een YouTube video gemaakt die
ook deze zoekwoorden bevatten.

Doordat de site is geoptimaliseerd en de YouTube video heb je gelijk een extra vermelding, je site en de video. dus waarom gebruik je nu nog geen video?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ngJchJcKZjQ[/youtube]

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download lava firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
free online course

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *