biedplaatsAls klusser ken je vast wel, je wordt regelmatig gebeld door bedrijven of je wil deelnemen aan hun site. Zo werd ook ik een tijd terug gebeld door een telefoniste van de site biedplaats.nl of ik het leuk
zou vinden om op hun site biedplaats te adverteren.

Natuurlijk had ik niet direct door wat de bedoeling was, maar als klusser ken je natuurlijk altijd nieuwe opdrachten gebruiken, en luisterde naar deze aardige telefoniste. Ik zou voor een bedrag van ongeveer 300 euro. een account krijgen. en kunnen reageren op opdrachten die via biedplaats binnen zou komen.

Omdat ik 300 euro toch wat duur vond, kreeg ik een aanbod of ik het niet een half jaartje zou willen proberen. Dit zou slechts eenmalig zijn voor een bedrag van ongeveer 95 euro exclusief b.t.w.
Ik dacht ach die honderd euro kan ik nog wel missen en je moet soms wat he.

Nu een half jaar later blijkt het dus gewoon een abonnement te zijn die automatisch verlengt wordt. Ja dit hadden ze mij niet verteld aan de telefoon. Ik zit er dus gewoon weer een half jaar aan vast en ben nu weer honderd euro extra armer. Ik bellen naar een bedrijf studio 143 die eigennaar is van biedplaats. nou die willen van geen wijken weten, ik had maar op moeten zeggen een maand eerder.

pffff ik wordt daar zo moe van ik had de kleine lettertjes moeten lezen. he heren ik ben klusser en dislexies daarom ben ik ook klusser geworden dan hoef ik niet zo te lezen, want dat is niet mijn sterkste kant. En waarschijnlijk weten ze dat gewoon bij biedplaats, ze maken daar dus ook handig gebruik van.

Bij particulieren mag je niet automatisch verlengen helaas zijn ondernemers tegen dit soort in mijn ogen crimineel gedrag. je leest veel over spook facturen van advertentie bedrijven maar dit is in mijn ogen het zelfde. Ik heb het over legt met cbw, en je kan er helaas weinig tegen doen, mijn advies is dan ook, niet met dit soort bedrijven als biedplaats in zee gaan.

Hoe werkt biedplaats?

Het is eigenlijk heel simpel een opdrachtgever plaats er een klus op, en jij als aannemer, klusser, of timmerman kan hierop reageren. vaak krijg je de klus als je de goedkoopste ben, maar in de meeste gevallen hoor je helemaal niets meer na het sturen van een mailtje.

Ik ben hier dus (helaas) lid van geweest, heb vele opdrachten voorbij zien komen, ik ben traprenovatie expert, en had de vraag of ze die ook kregen ja hoor meneer die krijgen wij ook.
nou helemaal niets van waar. ik had nog een mailtje gestuurd of ze een aparte rubriek traprenovatie konden maken, dat was geen probleem, maar daar kwamen niet de opdrachten op binnen die voor
mij interessant waren.

het waren meer opdrachten van wil je tapijt verwijderen, of kan je plafond witten, of muurtje plaatsen, nou voor een algemeen klusbedrijf kan dit misschien leuk zijn. maar voor een gespecialiseerd bedrijf is dit helaas niets.

Maar wil jij als allround klusbedrijf werken voor 10 euro per uur? Want als dat zo is heb ik ook nog wel duizend en een klusjes. Ik ben echt op biedplaats een opdracht tegen gekomen, van mensen in Amsterdam die niet meer dan 10 euro per uur wilden betalen, en je mocht geen parkeergeld vergoeding vragen, en geen reiskosten in rekening brengen.

Ik heb zelfs naar biedplaats.nl gemaild of ze dit in de toekomst niet konden weigeren, nou dat was niet mogelijk. ja tuurlijk niet want als ze alleen serieuze opdrachten zouden plaatsen er veel minder zouden krijgen, en dan kan je niet pronken met wij hebben duizenden opdrachten ja duh voor zwartwerkers maar niet voor een serieuze klusser.

Ik ben benieuwd wat jouw ervaring is met dit soort sites je zou ook andere klussers kunnen helpen door jouw ervaring hieronder met ons te delen.

Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
free online course
download huawei firmware
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy paid course

25 reacties

 1. Mijn man is hetzelfde overkomen. Ook telefonisch werd hem toegezegd dat hij een abonnement aanging voor slechts 6 maanden en dat het dan automatisch stop gezet zou worden. Men zou dan contact met hem opnemen over een eventuele verlenging. Biedplaats ontkent het aangaan van tijdelijke contracten, maar in hun leveringsvoorwaarden wordt er wel over gesproken.

  Ik heb contact opgenomen met een jurist en hij zegt mij niet te betalen en het voor te laten komen. Er is namelijk sprake van ontvangsttheorie. Ook heeft men tijdens het telefoongesprek niet de algemene voorwaarden genoemd. Hij is met opzet misleid.

  Ook wij zijn “te duur”. Men wil kwaliteit voor EUR 10,= per uur.

 2. Veel ondernemers hebben geen idee hoe ze aan klanten moeten komen en daarvoor zijn dit soort sites een makkelijke “oplossing”.

  Verdiep jezelf in (online) marketing, dat is een veel betere investering.

 3. Ik werk met kluswebsite.nl een prima klussenaanbieder en wilde ook eens biedplaats proberen
  Ik heb geen enkele zin gelezen over jaarkontrakt in hun aanbeiding dus veronderstelde ik dat dat ,zoals bij kluswebsite een maand zou zijn of zoals bij kluswebsite je tijdelijk op kan zeggen als je genoeg klussen hebt
  bovendien kan je kluswebsite bellen en persoonlijk overleggen .
  NIETS van dit alles bij biedplaats.nl ik wilde opzeggen na 4 weken waardeloze aanbiedingen ,zeggen ze mijn accound op,geven geen klussen meer door en wiilen nog een maand betaald hebben.
  Als ik niet betaal moet ik een JAARKONTRAKT ineens betalen met oplopende incassokosten….
  Wie is er nou gek geworden hierzo ? ik heb een advocaat in de arm genomen……wordt vervolgt

  1. Hallo,
   Dit is mij ook overkomen met Biedplaats, ik heb zoveel informatie bij elkaar opgezocht op de internet wat voordelen en nadelen zou zijn voor mij voordat ik online lid werd bij Biedplaats.
   Ik dacht dat ik hiermee genoeg opdrachten kon krijgen in een jaar, maar niets lijkt wat het is.
   Zoals ik ook heb ervaren moet je zwaar onder de prijs zitten om een opdracht binnen te krijgen.

   Volgens Biedplaats kan je iedere maand opzeggen, nadat ik lid was geworden zag ik binnen een paar weken al dat het niets was, Dus ik een mooie brief opgesteld per mail en opgestuurd dat ik per direct mijn abonnement opzeg en dat ik daar en bevestiging van wilde hebben.
   Twee weken later nog niets gehoord maar kreeg opeens weer een nieuwe factuur van ze, ik wat telefoon nummers gebeld om iemand aan de lijn te krijgen hoe dat zat namelijk, HELAAS krijg je niemand van Biedplaats te spreken, de persoon die ik aan de lijn kreeg in Amsterdam was een persoon die dus de site voor biedplaats had gemaakt en dat zij ook de onderhoud van de site bij hielden en dat ik dus de verkeerde persoon had om mijn probleem op te lossen.
   Dus ik weer een boze email naar biedplaats gestuurd, kreeg ik met daarop de reactie van hun dat ik de voorwaarden moest lezen voordat ik lid werd, bij deze was ik dus nu lid van 1 JAAR ABONNEMENT bij hun.
   Ik zoeken naar de voorwaarden en kon niets vinden over een Jaar abonnement, dus ik weer een email verzenden dat ik dat nergens kan terughalen. Kreeg ik daarop het antwoord dat voordat je akkoord gaat op de site met betalen, dat daar onder in het klein in de VOORWAARDEN ( wat je open moet klikken trouwens , waarna je een berg van beschrijvingen vind ) staat aangegeven op de site.
   Is dit nou een misleiding of niet !

   Dus de tweede factuur wat ze hadden afgeschreven van mijn rekening heb ik terug laten storten op mijn eigen rekening en gelijk laten blokkeren, dan begonnen ze met dreigen dat ik achterstand had en dat ze dat aan een instantie zouden geven en dat je daarna geregistreerd zou worden bij de BKR als slechte betaler, ( iets in die zin ).

   Nu krijg ik dus van hun per mail de factuur binnen wat betaald moet worden, jullie begrijpen dus wel dat ik dit totaal niet wil betalen maar toch doe met tegen zin, door hun dreigementen want niemand zit te wachten op een deurwaarder.
   Ik weet eigenlijk niet wat ik hiermee aan moet, hoe sterk sta ik als het een rechtszaak wordt… als ik het niet meer betaal.
   Wegens ervaringen in het verleden hebben ze de opzegtermijn bij biedplaats max. 1 week gedaan na aanmelden, dit vat ik als piraterij.

   Ik hoop dat ik hier wat helderheid kan ontvangen van mensen die in het zelfde schuitje zitten als mijn, desnoods een dezelfde advocaat nemen dat er nog meer de dupe van zijn geworden.

   Graag reageren op mijn email voor contact : parrokklusser@gmail.com

   1. Bedankt voor je bericht, hoe meer mensen op dit bericht reageren hoe meer bewijs wij hebben tegen biedplaats. Stel het wordt een rechtszaak kom je online veel van dezelfde ervaringen tegen. Iedereen zegt dat ze erin geluisd zijn. dus het legt niet aan jou, vooraf wordt er nergens gesproken over een abonnementen, dit valt dus duidelijk onder misleidende verkopen, Ook een rechter zal zoiets niet waarderen, en zal een firma als studio 148 beheerder van biedplaats ook zeker op de vingers tikken.

    Ik heb ook het geincaserede bedrag teruggeboekt, en diverse dreigingen gekregen van biedplaats. Ze doen zich groot voor maar het zijn twee heren die in een vof werken. Ik heb later een brief gekregen van een deurwaarde, ik heb mee gedeelt dat ik geen abonnement had afgesloten, het bewijslast ligt namelijk bij biedplaats. dit is nu vier weken geleden, ik heb helaas niets meer vernomen, ik zou dit graag aan een rechter voor willen leggen, maar dan moeten zij mij wel dagvaarden en dat zullen ze denk ik niet doen, die kosten zijn hoger dan hun baten, en de kans dat zij de rechtzaak zullen winnen zijn mijns inziens heel klein.

    Ze zullen het zeker proberen, en zeker blijven dreigen. maar meer als dat kunnen ze niet doen. o ja wat ze nog kunnen doen is een abonnement op jouw naam afsluiten bij andere bedrijven. maar dat is een verhaal apart. dat komt denk ik omdat daniel winter eigenaar van biedplaats boos op mij is vanwege de video die ik heb gemaakt. maar daar is al aangifte van gedaan.

    Ik zou de factuur dus niet betalen, ik wil je wel bijstaan ik ben geen advocaat, maar ik ga wel mee naar de rechtbank als je dat wil, hoe meer gedupeerde hoe beter het is. bedankt voor je bericht en sterkte

   2. graag wou ik een reactie plaatsen nu zelf een aanmaning gekregen paar keer niet betaald moet nu ook voor aankomende jaar in een keer betalen ze willen dit voor de rechter doen wil contunu op zeggen weet niet waar ik dat moet doen ik ga niet betalen kun je me een telefoon nr geven waar ik dat kan bellen of kun je me daar bij helpen

  2. Beste Fred,
   hoe is dit nog afgelopen met Biedplaats bij jou? Het meneertje /eigenaar brengt 2 jr in rekening terwijl ik had opgezegd maar hij heeft natuurlijk niet ontvangen. (Niet aangetekend)., hij wist daarvoor ook al persoonlijk van mij dat ik er slechts een half jaar gebruik van zou maken. maar blijft natuurlijk de juridisch weg naar geld doorgaan. Ik heb niet meer ingelogd geen gebruik van gemaakt en toch wil meneer geld zien. Ik ben even zijn naam kwijt, maar ga principieel even niet akkoord met risico van rechtzaak. Bewijzen van eerdere zaken zijn dan wel belangrijk als het voor de rechter komt.
   Bij voorbaat mijn dank voor uw antwoord.
   Mvg Rene van der Weerd

 4. Voel mij misleid GRATIS inschrijven voor vakmannen niet dus probeer het een maandje € 24,95 nu echter blijkt een jaarvast , heb daar niets over gelezen ?
  Inmiddels op Marktplaats diensten en vakmensen en dan bij klussen plaatsen andere vakmannen op de hoogte gebracht MELDEN MENSEN via YOU TUBE TWITTER enz
  Samen sterk niet eens om de centjes Maar die misleiding zit mij hoog !!!!!!!!!!!!!!!!

 5. nou ik heb mij er ook op aangemeld ze kwamen ook met allemaal mooie verhaaltjes ik betaal iederemaand 25 euro en ik heb daar nog geen 1 klus van.

  1. Het is erg frustrerend dat je betaald en er vervolgens geen opdrachten uithaalt. ze beloven je extra omzet maar in de praktijk komt daar nooit iets van terecht. ik heb in mijn privé mailbox een mailtje gekregen met de vraag of ik het drie maanden wil proberen en daarna 18 euro zou moeten betalen nergens wordt hier gesproken over een abonnement voor een periode dus mijn inzien kan je het opzeggen.

   Dat heb ik ook gedaan, ik heb wel een brief gekregen van een incassobureau, die heb ik duidelijk gemaakt dat ik nooit een abonnement heb afgesloten, en de bewijslast ligt bij biedplaats. het dossier is gesloten. ik raad jou dit dus ook aan. ze zullen heel erg gaan dreigen hebben ze bij mij ook gedaan, ik wilde het normaal oplossen, maar dat wilde ze niet, ik heb meneer winter eigenaar van biedplaats gemeld dat ik hierover zou gaan bloggen, dat moest ik maar doen, zodoende mijn blog en nu krijg ik heel veel berichten over hun handelen in een eventuele rechtszaak sta je heel heel sterk.

 6. Ook hier een gedupeerde!
  Ik mocht het proberen voor een half jaar, zou niet automatisch verlengd worden.
  Zelfde verhaal eigenlijk als jij Manuel. Door de telefonische verkoper is me verteld dat het niet automatisch verlengd zou worden, dit doen ze dus nu toch!
  Ook schrijven ze zonder toestemming het factuurbedrag automatisch van mijn rekening..
  Samen staan we sterk! Ik stel voor dat we onze krachten bundelen en de consumentenbond, Tros Radar en Vara Kassa inschakelen!
  Het moet maar eens klaar zijn met al die malafide wanbedrijven die geld kloppen uit de zakken van hardwerkende ondernemers.
  In je eentje heb je geen zaak, maar samen wel!
  Ik hoor graag of we samen iets kunnen doen!

  1. IK wil je in alles bijstaan tegen je strijd tegen de firma biedplaats van meneer Winter, ze doen alsof ze heel groot zijn maar in feite is het een heel klein bedrijf, die op slinkse wijze geld afhandig maakt van klus en bouwbedrijven. Carla Broeckx is gewoon een fotomodel die op hun site sta Daniel winter is de eigenaar volgens kvk.

   omdat het een bedrijf is zal programma’s als kassa en tros radar hier niet zosnel iets aan doen, een particulier is bij de wet beter beschermt als een zelfstandige ondernemer. Maar je hebt een hele sterke zaak tegen de firma biedplaats van Daniel Winter. Omdat zij geen bewijs hebben dat jij een abbonoment heb afgesloten ga je het gegarandeerd winnen. je moet het geld direct terug boeken! Ze zullen je elke dag een herinnering sturen. en gaan je dagvaarden. Het is even zoeken naar hun telefoonnummer maar volgens mij op de website van hun studio148 vind je die. en ze zullen je geen centimeter mee geven hoe jij ook in je gelijk sta.

   Ze zullen je via hun incasso bureau (graydon) gaan aanmanen, met dat bedrijf kan je bellen en moet je vertellen dat je nooit een abbonoment heb afgesloten, en vragen of ze je hier een bewijs van kunnen sturen, dit heb ik dus ook gedaan hierna hoor je er uiteindelijk nooit meer iets van omdat ze jou dit bewijs niet kunnen leveren.

   Ik heb ooit nog eens teruggebeld naar Graydon om te vragen hoe het met de zaak stond, mij werd toen verteld dat de zaak gesloten was. Dus wees niet bang en haal je gelijk ik wil je zeker helpen

 7. stomstomstom ik ben er ook ingestonken heb mijn huiswerk niet gedaan door eerst eens te gaan kijken op internet of de site wel wat is
  Ik las in de algemene voorwaarden Artikel 4. Totstandkoming, duur en opzegging van de overeenkomst
  4. De opzegtermijn van alle abonnementen bedraagt één kalendermaand
  dus ik dacht geen probleem maar na een paar weken had ik nog geen werk ben bij bijna alle rubrieken aangemeld en krijg nog geen 10 mailtjes per week dus ik denk ik zeg op maar toen bleek ik dus getekend te hebben voor 12 maanden nou echt niet dus want dan had ik het niet gedaan nou beginnen ze dus te dreigen is het adres van de eigenaren ook bekent want ik hou niet zo van dreigementen ze denken wel lekker veilig op afstand bijdehante mailtjes te sturen maar ik denk dat het eens tijd word dat de heren flink aan de tand gevoeld worden we hebben als bouwvakker toch al de naam aso dus laten we de naam maar voor een keer eer aandoen.
  maar eerst stap 1 mijn geld terug laten storten.

  1. Biedplaats is een project van studio 148 het is een bedrijf van o.a. daniel winter, zijn aders heb ik wel omdat ik ook aangiften tegen hem heb gedaan, omdat hij mij ook iets geflikt heeft, alles is te achterhalen als je bij de kvk gaat informeren, ikzelf los het liever volgens de wet op. maar dan had Daniel Winter een zaak tegen mij aanmoeten spannen en dat heeft hij niet gedaan omdat hij niet sterk staat in deze. Ik ga het adres van Daniel niet openbaar maken, ik moet het ook nog even opzoeken, als je een mailtje stuurt wil ik het wel toemailen.

   je kan geld wat automatich van je bank wordt afgeschreven zelf terugboeken ik adviseer je zeker dit te doen, dan moeten zij dit via een incassoburo gaan proberen te incaseren, en dat gaat niet lukken omdat zij niet handelen volgens de wet, het is meer een criminele organisatie. bij een eventuele rechtsgang wil ik je zeker bijstaan.

   1. Goeie morgen manuel
    ik zal zeker even op kvk.nl gaan kijken ik zal hem niet meteen het ziekenhuis in slaan hoor maar zal hem zeker wel duidelijk maken wat de gevolgen zijn als je iemand belazerd en zo te horen heeft hij hier een levens stijl van gemaakt ik hou er niet van als iemand mijn geld probeert te jatten terwijl ik er keihard voor moet werken laten we eerlijk zijn als je van deze sites gebruik moet maken houd het in dat het zakelijk wat minder gaat en je al je geld zelf hard nodig hebt dat is bij mij in ieder geval wel zo bedankt voor je reactie
    met vriendelijke groet,
    eric

    1. Hay Eric, gelukkig dat je hem niet in het ziekenhuis wilt slaan 🙂 het is ook zo wij hebben het al behoorlijk zwaar. maar er zijn nog wel volop mogelijkheden ook voor het klusbedrijf. zelf denk ik dat we gewoon meer aan marketing moeten doen, mij heb dit wel erg geholpen, ben nu ook bezig met het bouwen van een nieuwe website welke straks een waar klantenmagneet gaat worden, ik ga hier ook binnenkort workshops over geven, ik volg zelf namelijk al enkele jaren wat nationale en internationale marketeers heb hier ontzettend veel van geleerd. misschien ook iets voor jou?

 8. Ook ik krijg nu zelfs sms zij kunnen mij de pot op Geen cent krijgen ze van mij alle mailtjes bewaar ik goed voor de rechter OF MISSCHIEN DE MEDIA kranten als het A D u goedrecht .Laat ze de pip krijgen

  Zie ook mijn artikel van 2 oktober MET ZIJN ALLEN NAAR DE RECHTER Sterkte en de groeten aan de deurwaarder misschien kan ik wel zijn vloer schuren heb ik gelijk werk .

  Marktplaats kun je gewoon opzeggen het kost wat maar dan heb je ook wat prima site voor vakmannen

  Ik ben een man met de hamer kom maar op dan zakkevullers

  1. Dat ze nu zelfs dreigen met smsjes? waarschijnlijk hebben ze hard geld nodig. Mocht je een brief krijgen van een deurwaarden of incassobureau, Omdat je nooit een akkoord heb gegeven, moet je vragen of ze er een bewijs van kunnen overleggen. Dit kunnen ze net, de bewijslast ligt namelijk bij biedplaats. en dat bewijs hebben ze niet, vervolgens hoor je niets meer van de deurwaarden. Dit heb ikzelf ook mee gemaakt, en de heren van biedplaats weten dit, daarom dreigen ze op voorhand zo. Als je niet getekend heb, hoef je dus nooit te betalen!

 9. Wij zijn zelf ook aangesloten bij biedplaats, maar we hebben ons geld laten terug storten omdat in 01-05-2013 de kosten nog € 135 incl. waren en nu bij de volgende afrekening deze maand was het in eens € 181.14 incl
  Ik heb in de algemene voorwaarden opgezocht dat ze dit vermelden of mailen naar de aangesloten bedrijven zoals wij…maar dit hebben ze niet gedaan, dus ga niet akkoord met de afschrijving,

  wij krijgen ook netjes mailing met aanbiedingen waar we op kunnen reageren, we hebben zelfs een aanbod gedaan van € 100 maar zelfs daar krijg je niks op terug ?? vreemd vind ik dat

  Groet

  Henk

  1. Bedankt Henk voor je bericht. Ik mag het niet zeggen maar het lijkt gewoon een criminele organisatie. IK hoor van heel veel mensen dat er klussen op staan die niet echt zijn. Biedplaats spiegelt het mooier voor dan dat het in werkelijkheid is. jammer maar bedankt voor je reactie. ze gaan heel ver met dreigen, bij mij zelfs tot aan een incassobureau aan toe. maar dat is een bedrijf waar je mee kan praten, als je het bij jou ook zo ver komt en je vertel dit aan het incassobureau dan is dat voldoende, biedplaats drijf jou tot het uiterste dat is hun werkwijze. ze dreigen en maken bij andere bedrijven valse accounts aan op jouw naam, tenminste dat hebben ze bij mij gedaan, daar heb ik aangiften van gedaan bij de politie.

   1. Beste Manuel

    We willen u ook even graag de wet van dam even laten lezen
    http://www.iusmentis.com/zakendoen/consumentenrecht/wetvandam-stilzwijgend-opzeggen-verlengen/

    Het aantal opdrachten is niet gestegen voor ons omdat Studio148.nl een dochteronderneming van biedplaats daar tussen zit voor ons.

    • Bestaande handelsnamen
    Biedplaats.nl | Reparatiebuddy.nl | Studio148 | Huisdierenbox.nl | Dierenkortingskaart.nl
    KVK 51656310

    Alle hierboven staat op 1 adres .

    Vriendelijke groet
    HR-Webdesign
    http://www.hrwebdesign.nl

    1. Bedankt voor je reactie, ja dochteronderneming, het is een onderneming met verschillende namen. Zij doen zich groter voor dan dat ze eigenlijk zijn.

     De wet geldt voor particulieren, ik heb hier contact over gehad met mijn jurist. Voor ondernemers geldt dit nog niet, dit voelde voor mij echt heel erg onrechtvaardig. En van andere gedupeerde hoorde ik dat biedplaats zonder bewijs niets kon doen, dus ik dacht ik lus ze rouw en vecht het uit tot in de rechtszaak, Natuurlijk heb ik eerst uitvoerig contact gehad met de firma biedplaats maar die wilde van geen wijken weten.

     Tot er een brief kwam van een incassobureau, Waarna ik contact met het incassobureau had, waarbij ik vroeg of biedplaats mijn akkoord kon overleggen voor een contract, dat kon de firma biedplaats natuurlijk niet, waarop uiteindelijk alles is geseponeerd, wat ik overigens jammer vond want ik had het wel voor willen laten komen, maar dit was al genoeg bewijs, en om andere klussers te behoeden, heb ik dit bericht gemaakt.

     Groet Manuel.

     p.s. door dit bericht heb ik gelukkig al wat klussers kunnen bijstaan.

 10. Mijn ervaring met werkspot:

  Voor het erste kwartal 178,- euro betaald.
  60 Mails aan opdrachtgever gestuurd
  7 reacties
  5 opdrachten
  gemiddelde uur loon = 14,78 bruto

  Opdrachtgever sturen mails zoals: ..voor 150,- euro kunt u graag mijn 7 deuren komen schilderen…
  of ..800 m2 latexen incl. verf en BTW mag niet meer dan 900,- Euro kosten. Maar u komt toch met kwaliteitsverf,of niet?

  Bedankt voor het video bij youtube, ik heb het getwittert http://www.twitter.com/euregioschilder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *