blauwe mutsDaar sta je dan met je blauwe muts.  Maar ik doe het voor een goed doel. En nee geen liefdadigheid doel, al zou ik daar heel graag dit gekke mutsje voor op willen zetten. Het begon allemaal met mijn video welke ik in New York had opgenomen, om jou als ondernemer duidelijk te maken dat je moet opvallen om zichtbaar te worden, een paar maanden later werd ik uitgenodigd als gast spreker, te komen spreken voor een groep jonge ondernemers, Naast mij waren hier nog twee zeer ervaren sprekers aanwezig.

En ja hoe zorg je er dan voor dat je opvalt bij de luisteraar. Nou je zet gewoon een gek blauw mutjes op. Natuurlijk met enkel het opzetten van deze pet, heb je misschien wel de aandacht maar nog geen goed verhaal. De boodschap die ik duidelijk wilde maken, was dat je als ondernemer onderscheidend moet zijn anders moet durven te zijn, zodat je klanten jou zouden zien, om zo zaken met jou te gaan doen. Het mooiste compliment die je als ondernemer kan krijgen in mijn ogen is dat andere mensen tegen jou zeggen dat je gek bent. Want dan val je in ieder geval op.

Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg

Is echt een Nederlandse uitspraak, en vaak als je tegen je omgeving verteld dat je voor jezelf wil beginnen ze vaak tegen jou zeggen doe nu maar niet doe niet zo gek. doe maar gewoon en blijf lekker bij je baas werken, al deze opmerkingen kunnen ervoor zorgen dat je gaat twijfelen aan je beslissing. Maar ergens moet je heel dankbaar zijn, Als je omgeving jou gek vinden dat je voor jezelf ga beginnen, doe maar zo gek mogelijk.

Nog mooier

Als ondernemers jou al gek betittelen, Want dan ga je zeker niet mee in de grote massa.  Want in die grote massa zal je nooit je succes gaan vinden, je succes zit soms in een hoekje. Maar  welke hoek? Ja daar moet je misschien naar zoeken, maar als je die eenmaal heb gevonden, nooit meer loslaten en daar vooral mee verder gaan, het mogelijk duidelijk zijn dat voor mij de blauwe muts het gekke hoekje is.

Wat was mijn blauwe muts

Natuurlijk als ik een training geef, spreek ik veel uit mijn eigen verhaal, maar wat is mijn blauwe muts in mijn onderneming? Mijn eerste blauwe muts was waarschijnlijk wel mijn gratis workshop die ik heb gemaakt voor traprenovatie bedrijven, daar waar iedereen mij voor gek verklaarde dat ik mijn kennis ging weggeven, ging ik hier juist harder mee door, wat nu resulteert in een passief inkomsten elke maand waar ik verder niet meer voor hoef te werken, wat mij min of meer heb vrij gemaakt van mijn bedrijf.

passief inkomsten

Normaal gesproken werken wij een uurtje en wordt dat uurtje uitbetaald, of voor door je werkgever, of door je opdrachtgever, en dit is ook een hele normale manier van werken. Maar een passief inkomsten, is een inkomsten bron waar je niet voor hoeft te werken. een inkomsten die binnenkomt terwijl je op een terrasje zit te genieten van een drankje. Dit is natuurlijk de fijnste manier van geld verdienen en is bij mij ontstaan toen ik dingen ging doen, waarbij de andere mij voor gek verklaarde.

weggeven

Wij Nederlanders vinden het misschien gek als we iets weggeven, maar het is een marketingmiddel, mits we het goed inzetten, want als we iets weggeven, zetten wij de wet van de wederkerigheid in.  Neem nu een verjaardag, je wordt op een verjaardag uitgenodigd van je collega, dan hebben wij vaak de neiging om deze collega terug te vragen op onze verjaardag. het klinkt misschien gek. Maar dat is nou precies de blauwe muts.

Mijn brand

Je zult begrijpen dat deze blauwe muts mijn brand aan het worden is. Ik spreek erover op events en business borrels, tijdens het schrijven van deze blog is er een website in de maak, www.blauwemuts.nl en komt er een gratis training die je zal gaan ontvangen als je naar deze website zal gaan.

ik wens jou veel succes bij het vinden van jouw blauwe muts

Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
udemy free download
download lava firmware
Download Nulled WordPress Themes
lynda course free download