klusbedrijfAls je van plan bent om je huis op te knappen, kan je ervoor kiezen om het een en ander zelf te doen, maar je kan er ook voor kiezen om een vakman in te huren, maar welke vakman voor welke klus of verbouweing? Wie doet wat? wat doe bijvoorbeeld het klusbedrijf?  Of heb je toch een aannemer nodig voor je verbouwing?

Er zitten nogal wat verschillen in het werk van de vakman in het klusbedrijf,  aannemersbedrijf, of de interieurbouwer. Daarom is het goed te weten, wat je wil gaan aanpassen in je woning, wil je bijvoorbeeld een muur wegbreken? is het wel of geen draagmuur? zijn er aanpassingen aan de bouwkundige constucties nodig aan de woning?

vraag advies

Het beste is toch, als je niet zeker bent van je zaak, de diverse vakmensen je plannen voor te leggen. de een zal langs willen komen, de ander kan u per mail of telefoon advies geven. Zelf ben ik geen aannemer, en neem dus ook niet elke klus aan. Zou je mij bijvoorbeeld bellen voor het maken van een uitbouw aan je woning, zal ik je vriendelijk bedanken, en doorverwijzen naar een aannemer.

Maar bel je mij nou voor een echte klus voor het zogenaamde klusbedrijf,  zoals het renoveren van een trap, of het maken van een radiatorombouw, of het plaatsen van een systeemplafond, ja dan ben je bij mij echt aan het goede en juiste adres.

Ook als het gaat om het klusbedrijf, is natuurlijk niet elk klusbedrijf hetzelfde, zo heeft een iedere zijn specialisme, ik kan best een badkamer verbouwen, maar mijn specialisme ligt toch echt meer in het renoveren of restylen van bijvoorbeeld trappen, Daarom heb ik hier ook een workshop van gemaakt.

De specialist

Zo heeft elke klusser zijn specialiteit en het is naar mijn idee goed om voor jou klus ook de specialist te zoeken, en ook als het gaat om bijvoorbeeld je trap te renoveren, je beter voor de specialist te kiezen, dan een bedrijf die van alles en een beetje doen. Alles valt onder de noemer klusbedrijf maar sommige dingen kan je toch beter overlaten aan de specialist.

Daarnaast kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om je verbouwing of je klus zelf te doen, dit vind ik helemaal mooi om te lezen of te horen, hoe jij je verbouwing aanpakt, ik hoop dat je hieronder een berichtje achterlaat over je ervaring als klusser.

mocht je meer willen weten over bijvoorbeeld het renoveren van trappen download dan nu gratis mijn workshop traprenovatie

Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
udemy course download free
download micromax firmware
Download Nulled WordPress Themes
udemy course download free

3 reacties

 1. Beste,
  Via een forum kwam ik te weten dat u een boek hebt geschreven, “bouwstenen tot een succesvol klusbedrijf”, waar kan ik dit boek vinden?
  Alvast bedankt.
  mvg,
  Geert

  1. Beste Geert, het is alweer een verouderd ebook, maar ik zal het je per mail toesturen, binnenkort ga ik meer online training maken over het krijgen van klanten, ik verwacht deze workshop in het 2de kwartaal van 2014 af te hebben. Wees vrij om vragen te stellen

  2. Hee, je hebt er wat werk aan gehad, maar het resultaat is ook echt gdwleeig! Wat een strakke site heb je neergezet zeg! Ben dr bijna jaloers op! Gefeliciteerd met de lancering van je site nog. Het is wat laat maar niet minder gemeend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *