kies-een-goede-domeinnaamAls je een onderneming gaat starten check je eerst of de domeinnaam nog vrij is. Dat klinkt natuurlijk heel logisch, maar sommige starters vinden het zonde om een domeinnaam te registeren voordat ze naar de KvK gaan. Dit is in mijn ogen verkeerd. Waarom? De prijzen van een domeinnaam vallen slechts tussen de 5,- en 15,- euro per jaar. En van elke domeinnaam is er maar één. Als je net te laat ben om een naam te registreren is hij weg. Dus……

Heb je een goede domeinnaam gevonden, claim hem dan direct. Zodat  jij er zeker bent dat je de naam in bezit hebt en dat je concurrent jou niet voor is. Het is ook nuttig om meerdere namen te registreren, zo heb ik voor mijn boek “Winnen in Sales” een aparte domeinnaam geregistreerd. Hier kan ik dan een apart product op aanbieden. Dit kan je ook voor jouw branche en producten doen.

Domeinnaam overnemen

Mijn vrouw heeft een lingerie winkel. Jaren geleden hebben wij een domeinnaam over genomen, om zo hoog in Google te komen staan. Dit is ons meer dan goed gelukt. Alleen daarom al is het kiezen van een goede domeinnaam belangrijk. Natuurlijk kijkt Google voor een hoge ranking verder dan enkel de domeinnaam, maar ik kan je wel vertellen dat het overnemen van een domeinnaam, met een hoge ranking in Google, veel voordelen kan opleveren.

Slim ondernemen

Op dit moment zullen er haast geen korte domeinnamen meer beschikbaar zijn, maar domeinnaam combinaties zijn er nog volop. Met combinatie bedoel ik een domeinnaam die uit meerdere woorden bestaat, zoals winnen in sales (www.winneninsales.nl).  Nu was er in Spijkenisse een ondernemer die de domeinnaam shoppeninspijkenisse heeft geregistreerd. Ik heb hier een korte videootje over gemaakt.

https://www.youtube.com/watch?v=gF_d12R3pYU

Je hoeft helemaal geen grote budgetten te hebben voor het registeren van een goede domeinnaam, gewoon heel creatief zijn.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download intex firmware
Download WordPress Themes Free
udemy course download free