klanten-hebben-altijd-gelijkKlanten hebben altijd gelijk is een veelgehoorde opmerking in de wereld van verkopen. Is dit wel echt zo? Is dat wel echt altijd zo of kan jij als verkoper ook gelijk hebben? Ja, klanten hebben altijd gelijk, altijd. Maar jij als verkoper hebt ook gelijk. Het gelijk hebben is dan ook helemaal niet zo belangrijk als het gelijk krijgen. Als….je als verkoper tegenover je klant gaat staan, kom je terecht in een ongewilde discussie. Het aloude welles-nietes verhaaltje wordt dan werkelijkheid. Van tevoren kun je er al vanuit gaan dat je deze discussie wel kan winnen, maar dat de kans heel groot is dat je een verkoopmogelijkheid of zelfs de klant in zijn geheel verliest. Klanten willen immers ook graag altijd gelijk hebben en ook zeker gelijk krijgen.

Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe je de deze situatie kunt veranderen, de klant meekrijgt in jouw redenatie en ook de deal kunt closen. Deze vraag krijg ik wel vaker en speciaal voor jou heb ik hier nu een korte video over gemaakt. Met behulp van een praktisch voorbeeld leg ik je uit dat een een klant gelijk kan hebben, maar dat het ook alles te maken heeft met de perceptie van de klant. Ik geef je antwoord op vragen zoals, “Hoe krijg ik de klant mee in mijn redenatie?” of  “Wat moet ik doen om erachter te komen wat de klant denkt?”

Met behulp van de handige tips in onderstaande video kun jij er voor zorgen dat je niet in het welles-nietes scenario eindigt. Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om het succesvol afronden van de verkoop.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OB7zwJVU51U[/youtube]

Op mijn Youtube kanaal vind je nog meer tips en trucs voor het behalen van betere verkoopresultaten.
Ken je iemand die ook iets aan mijn tips en trucs kan hebben? Deel deze video dan en help een mede-verkoper.

Voor nu, veel succes met verkopen.

Groet Manuel

Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
online free course
download intex firmware
Download Premium WordPress Themes Free
udemy free download