klusbedrijf startenOf je nu een klusbedrijf wil gaan opzetten of een ander bedrijf wil gaan starten dit bericht klusbedrijf starten is voor iedere zzper of kleine mkber. Waarom zou je een klusbedrijf willen starten? Er zijn toch nog zoveel andere mogelijkheden om geld te verdienen? De smakelijkste manier is wel werken voor een werkgever.

Maar je hebt een droom om eigen baas te zijn, je eigen tijd bepalen, je eigen plan schrijven, en misschien heb je wel het idee om een groot bedrijf uit de grond te kunnen trekken. In mijn optiek is dat ook zeker mogelijk, zelfs in deze tijd wat veel mensen de crisis noemen is het zeker nog mogelijk om een zeer goed lopend bedrijf op te zetten.

Een goedlopend bedrijf? Wellicht zal je denken kom op een gemiddelde klusser heeft net € 20,– euro per uur, daar kan je niet eens je onkosten mee betalen. En dit geld niet alleen voor de klusbranche, maar voor vele branche is de concurrentie moordend.

Juist als je nu in deze tijd wil gaan starten met je klusbedrijf, zal je het toch ander moeten doen, maar dat geld ook voor bedrijven die al langer bezig zijn, zelf ben ik al meer dan 15 jaar zelfstandig ondernemer, en ook ik moet het anders doen dan 15 jaar geleden.

Toen ik 15 jaar geleden begon, was er nog geen internet, ik had een advertentie in de krant geplaatst, en binnen een dag had ik twee afspraken voor een offerte te maken, als je nu een advertentie in de krant plaats, nou ik vraag het mij af of er ubberhout op wordt gereageerd.

De consument is totaal veranderd, dus als ondernemer zal je ook moeten veranderen, je moet met je consument mee of je nu wil of niet, want als je niet mee gaat met de consument hebje binnen de korstte keren gegarandeerd geen opdrachten meer.

Dit zie je nu ook veel in winkels gebeuren, die worden ingehaald door door webwinkels, de consument koopt nu eenmaal op het internet. Moet jij nu ook een webwinkel beginnen als klusser? Misschien is dat een optie, maar je moet zeker op het internet vindbaar zijn. en niet alleen vindbaar.

Ik bedoel je moet naast vindbaar ook zorgen dat de mensen die op je site komen ook actie ondernemen.  Dit kan op verschillende manieren. Door ze een offerte aanvraag te laten doen, of door te vragen om hun email adres achter te laten op je site zodat je ze af en toe een aanbieding kan mailen.

Natuurlijk worden mensen overladen door aanbieding mails, Maar hoeveel klusbedrijven heeft er nu een mailinglijst? Zou jij als klusser niet iets toe kunnen voegen? In ieder geval ben je onderscheidend ten opzichten val vele concurrenten, Maar dit geld natuurlijk niet alleen voor klusbedrijven, ook voor bijvoorbeeld pedicure of kapsters kunnen een maillijst aanleggen.

Zelf heb ik met mijn bedrijf ook een mailinglijst in ruil voor jouw naam en jou email krijg je van mij een workshop, zins deze lijst is mijn totale business veranderd. Er zijn nog veel meer zaken die jouw business kunnen veranderen, die ervoor kunnen zorgen dat jij ook in deze tijd van crisis geld kunt verdienen, en er zijn zeker nog vele andere manieren om klanten te benaderen en te binden aan jou bedrijf.

Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
udemy free download
download huawei firmware
Download Premium WordPress Themes Free
udemy course download free