bedrijfslogoAls beste klusser moet je natuurlijk ook bet mooiste logo hebben! Zo hoe bedoel je te hoog eigen dunk? Dat valt wel mee hoor. Maar ik ben wel mega trots op mijn bedrijfslogo. Deze is door mijn oudste dochter Mellanie gemaakt. Ze zit nu als ik dit bericht schrijf in het derde jaar van het grafisch lyceum.

In het vorige blog bericht schrijf ik mijn idee over de beste klusser zijn, en waarom je, je de beste moet zijn in je vak. Of het nu om klussen gaat of als automonteur, of reklame man vrouw. Ikzelf vind dat je de beste moet zijn in je vak, dat ben je verplicht aan je klanten die veel geld betalen voor jouw diensten.

Natuurlijk moet je ook het vertrouwen winnen van je klant. of nog sterker van je niet klant of je toekomstige klant, mensen die jou nog niet kennen, die niet weten wat of hoe je werkt, een logo zou heel veel moeten zeggen, en dat doet het ook.

Is het onderscheidend? Geeft het vertrouwen? Heeft het uitstraling? en niet onbelangrijk voel jij je er goed bij?

Zelf vind ik dit geslacht als het gaat om mijn bedrijfslogo, ik ben er zeker trots op en niet alleen dat het door mijn eigen dochter is gemaakt, maar ook zeker dat het onderscheidend is. en de. uitstraling geeft die ik wilde geven. Duurzaam, Kwaliteit, Anders.

Natuurlijk schrijf ik nu wat ik vind, maar als ik mijn visitekaartje afgeeft aan een klant of een nieuwe leverancier krijg ik dit vaak te horen, nog leuker was toen ik een relatiegeschenkenbedrijf opdracht gaf voor het bedrukken van een houten schaaf welke ik als kado aan mijn klanten wilde geven. Ging de bewuste man compleet uit zijn dak.

Dat was echt leuk om mee te maken die man was zoals hij dat zei logogeil te zijn en dat hij nog nooit zo een mooi bedrijfslogo had gezien. Dat dit een echt familie wapen was/is. Dit was echt leuk mee te maken iemand die dagelijks bedrijfslogo´s onder ogen zie, zo reageerde.

Dus ja een goed en mooi bedrijflogo is zeker onderscheidend, en door deze reactie durf ik te meer te zeggen en het zijn nu ook zeker mijn eigen worden omdat ik echt sta voor mijn logo dit is het mooiste logo wat er is!

Ik ben niet alleen trots op mijn werk, op mijn bedrijf maar ook zeker op mijn bedrijfslogo. Maar ik ben eigenlijk ookwel benieuwd wat jij ervan vind? zou het leuk vinden en ook voor mijn dochter haar goede werk als je een bericht hieronder achter zou laten.

Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy course
download intex firmware
Free Download WordPress Themes
free download udemy course

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *