Ondanks dat ik ondertussen ruim 20 jaar ervaring heb in sales, leer ik nog elke dag, sterker nog ik leer van elke verkoop gesprek welke ik uit voort, daarom wil ik graag mijn verkoop ervaring met jou delen in de video hieronder

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hfzb8Q5srmQ[/youtube]

In deze video zie je dat het niet altijd om de prijs gaat, het is de relatie die je met je potentiële klant opbouwt die ervoor zorgt dat je de opdracht zult krijgen. Natuurlijk is dit geen garantie, maar als jij volgens de sales triangle methode gaat verkopen, zal je zeker meer en betere opdrachten krijgen.

De ervaring die ik in deze video deelt, laat duidelijk zien dat het niet altijd om de prijs gaat bij de klant, hier kom je pas echt achter als je verkoopt volgende de W.i.S. Methode. de sales triangle is gebaseerd op de W.i.S. Methode.

niet verlopen!

Je verkoopt beter door niet direct te verkopen! Potentiële klanten voelen het heel goed aan als jij  wil of moet scoren, jouw houding is ongemerkt, en zeker ook onbewust heel anders als je direct wil en moet verkopen, of als jij wil connecten met jouw klanten.

Connecten

Met connecten bedoel ik je klanten leren begrijpen, ontdekken wat hun ware behoefte is voor de aankoop van jouw product, of diensten. Dit krijg je alleen te horen als je de Sales Triangle op de juiste manier toepast in jouw verkoop gesprek.

Met als gevolg dat jij jouw diensten of producten mag leveren. Potentiële klanten vertellen eenvoudigweg gewoon meer tegen jou, als ze de indruk hebt dat jij degene bent die hun begrijpt, die precies weet wat hun probleem is of waar ze mee zitten, zodat de klant het vertrouwen echt in jou hebt dat jij hun probleem het beste kan oplossen!

In mijn ebook Winnen in Sales deel ik mijn ervaringen en inzichten die ik nog elke dag opdoet in mijn verkoop proces. klik hier om mijn ebook Winnen in Sales gratis te ontvangen

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
download udemy paid course for free
download mobile firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course