moeilijkheids factoor bij het klussenWaar lopen we zoal tegenop als we beginnen met een klus? En weten wij vooraf wat de grootste moeilijkheids factor bij het klussen? En hoe komen we vooraf aan de informatie?

Natuurlijk is niet elke klus hetzelfde, en voor de ene klus vind je op het internet meer informatie dan voor een andere klus.En weet je vooraf al wat je kan verwachten met je klus?

Stel je gaat je badkamer verbouwen. waar begin je voordat je gaat slopen? Of hoe lang is de levertijd van het een en ander? En waar koop je je spullen? en wat als er nou een fitting of een ander onderdeel ontbreekt of gewoon toch onverwachts nodig hebt?

Is er voor jouw specifieke klus een soort van boodschappen lijstje? of een afvink lijst, die je kunt gebruiken voordat je je klus begint? Als blogger over klussen en interieur verbouwingen ben ik erg benieuwd waar jij als doe het zelver zoal tegenaan loopt, om zo te jou en andere klussers verder te kunnen helpen, met het maken van eventueel online workshops, met video’s of wellicht een handleiding schrijven voor jouw specifieke klus.

Ook vind ik het leuk als je mij je klus omschrijft welke je heb uitgevoerd met of zonder foto’s met foto’s ter illustratie is natuurlijk veel leuker, maar geen vereiste. Deze blog is bedoelt om alle doe het zelvers, klussers, en vakmannen in Nederland en Belgie te helpen en te ondersteunen. Bouw jij mee aan deze site?

Want wat hoop ik te bereiken, met deze blogsite? Persoonlijk vind ik het tof om andere klussers te helpen, doe het zelvers en vakmensen, die op een of andere manier niet weten hoe ze een klus moeten aanpakken, er zijn vele manieren om elkaar te helpen, daarom hoop ik ook dat er veel intressante berichten onderaan deze blog komen, en dat ik ook andere bloggers vind die het leuk vinden om over hun of andere klussen te bloggen.

Daarnaast bouw ikzelf de komende jaren aan diverse online workshops, deze zal ik ook kostenloos aanbieden via deze site, op dit moment (begin 2013) bouw ik aan de workshop traprenovatie. zodra deze klaar is zet ik hem online op deze site. Natuurlijk komen er nog veel meer gratis workshops en wil en zal ik video’s gaan maken van de diverse klussen.

Natuurlijk kan ik niet van elke klus een workshop, simpelweg omdat ik niet in elke klus de beste klusser van Nederland ben. Mocht jij het leuk vinden om samen met mij een workshop te maken over bijvoorbeeld stucken, of tegelzetten, dan vind ik het mega leuk om dit samen met jou op video te zetten.

Laat hieronder een berichtje achter, of stel je vraag over je verbouwing. Om zo samen de moeilijkheids factor bij het klussen te kunnen tekkelen

Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
udemy free download
download coolpad firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *