tips voor de klusserIn mijn vorige bericht heb ik vooral mijn gal gespuugd over de handelswijze van de firma biedplaats, Ik heb een filmpje over gemaakt. De reden waarom ik dit heb gedaan is vooral om de klussers te waarschuwen tegen de handelwijze die zulke firma’s hanteren.

Zij beloven je veel opdrachten, en vragen of je het voor een half jaartje wil proberen, na dat half jaar zit je automatisch aan een abonnement vast. Ik heb er een filmpje over gemaakt, om jou als klusser hiervoor te waarschuwen. Tijdens het maken van deze film kwam ik op het idee van ja ik moet iets doen voor mij mede klussers.

En heb daarom een site aan het opzetten, ik weet op dit moment nog niet echt de vorm van hoe en wat, maar de insteek is vooral jouw als zzper of klusser te helpen aan opdrachten. In aanloop daarop ga ik in mijn prive site wat tips voor de klusser weggeven.

De belangenrijkste tip die ik voor de klusser heb. is bouw je website in wordpress. Omdat dit heel makkelijk bij te houden is en bij een juiste instelling kan je met bepaalde paginas heel makelijk op nummer een komen in google. als je nu aan google vraagt wie de beste klusser is,

Is de kans groot dat ik op pagina een ergens bovenaan staat. Hoe ik dit doe? nou ik heb dus een wordpress site. En hij is zo ingesteld, als ik een blogbericht schrijf kom dit bericht al snel in google op een hoge positie. Met mijn bedrijf Rebouw werk ik op dit moment aan een structuur in mijn site om
op nummer 1 te komen op het zoekwoord traprenovatie.

Om dit voor elkaar te krijgen blog ik veel over het renoveren van trappen. Google ziet dit, merk het op. en als je het goed aanpakt beloon google jou met een hogere positie.

Heb je vragen over het een of ander zet hieronder dan je vraag ik ben geen marketeer maar een klusser. alles wat ik vertel heb ik uit mijn eigen praktijk. ik ben (waarschijnlijk) net als jou praktisch ingesteld, ik ben geen studie bol.

Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
free online course
download xiomi firmware
Free Download WordPress Themes
udemy paid course free download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *