Ik zou moeten vragen wat inspireert jou? Natuurlijk zou ik het tof vinden als jij hierover met mij zou brainstormen. of als jij een reactie hieronder plaats over jouw inspiraties. Wat mij inspireert zijn toch wel de grote voorbeelden in het leven.

Het is geen geheim dat ik dyslexie heb, dus veel taalfouten maakt, en ook wat moeite heb met het lezen. hierdoor wordt je nogal belemmerd, en wordt je door de omgeving tochwel vaak op afgerekend. Dit is toch wel een gemis van die mensen die jou hierop afrekenen.

In mijn taalfouten ga ik hier verder op in. Door mijn dyslexie heb ik wel een paar mensen die mij behoorlijk inspireren, zoals meneer Walt Disney, Jan Des Bouvri, en zo zijn er nog vele mensen.

Wat inspireert mij aan deze personen is dat ze ondanks hun handicap toch iets hebben gepresteerd. Niets hield ze tegen om hun doel te bereiken, Walt Disney had een droom om zijn pretpark neer te zetten, hoe het precies gegaan is weet ik niet ik ga deze geschiedenis zeker nog lezen, maar wat ik wel weet is dat hij is blijven volhouden ondanks zijn handicap.

Zo is hij keer op keer afgewezen door de bank als hij voor een lening kwam om zijn pretpark neer te zetten. pas na 102 afwijzingen kreeg hij een goedkeuring en nu weten wij het resultaat.

Wanneer geven wij op? Na onze eerste afwijzing na onze deerde afwijzing? Of blijven we gaan om ons doel te bereiken? Juist die personen die kosten wat het kost hun doel willen bereiken zijn personen die mij enorm inspireren.

Zelf heb ik ook een doel, met mijn bedrijf, in mijn persoonlijk leven, en in mijn relatie. Zo hoop ik op mijn beurt weer een inspiratie te zijn voor andere mensen. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Om een inspiratie te zijn moet ik tochwel iets bereiken mijn doel behalen. een van mijn doelen is een voorbeeld te zijn met mijn restyle c.q. renovatie bedrijf.

Dit is zeker nog mogelijk, niet omdat ik het grootste bedrijf ben in de bouwbranche, juit mijn manier van klanten benaderen is anders dan welke ander bedrijf ook in Nederland. Zo heb ik een workshop ontwikkeld waarin mensen kunnen zoen hoe ze een klus moeten aanpakken.

Nee ik weet dat ik hierin niet uniek ben. want een workshop ontwikkelen is een, op youtube kom je er honderden tegen, maar deze workshop zo ontwikkelen, dat de mensen die hem bekijken ook klanten worden, ja juist onder andere door jouw inspiratie.
in je workshop.

Ik heb een e-rapport geschreven, waarin ik mensen uitleg waar ze op moeten letten voordat ze een vakman inhuren. Zover ik weet ben ik de enige in Nederland die zo een e-rapport aanbied (gratis).

Dit doe ik niet alleen om mensen te helpen. maar ook om zelf bekendheid te krijgen, en een brand te worden, en zo ben ik dan toch weer een inspiratie voor anderen

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
download udemy paid course for free
download lava firmware
Download Nulled WordPress Themes
udemy paid course free download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *