wat is restylenWat is restylen? oftewel het op nieuw stylen van. De term restylen kennen we vanuit de auto industrie, daar wordt onder restylen het uitdeuken zonder te spuiten mee bedoelt.  In de woningbranche wordt onder restylen vaak het opnieuw inrichten van bedoelt,

Bijvoorbeeld de woonkamer een nieuwe look te geven door het te restylen, wordt de meubels, de vloeren en wanden aangepakt. Hierdoor krijg je een totaal nieuwe uitstraling van de kamer, vaak kun je dit al bereiken door kleine aanpassingen.

Met mijn bedrijf REbouw, pak ik het beste uit twee werelden, Net zoals in de auto industrie herstel ik met mijn bedrijf kleine schades zonder het over te spuiten, bijvoorbeeld, als er een schade is ontstaan op het keukenblad is niet niet direct nodig het blad te vervangen, maar kan de schade ter plekke hersteld worden.

REbouw is ook niet een regulier klus bedrijf, maar een gespecialiseerd restyle bedrijf voor de woningbranche. Juist omdat REbouw reparatie’s uitvoert aan het interieur. Een specialisme wat we nog niet veel tegen komen. interieurschade herstellen.

Juist door het restylen oftewel herstellen van schades door een herstel bedrijf zoals REbouw dit is, kan je ontzetten  veel geld besparen, Omdat reparatie’s vele malen goedkoper is dan het vervangen van… Bij vervangen val je in sommige gevallen van het een in het ander.

Stel je keukenblad is beschadigd. en je overweegt een nieuw blad te plaatsen, juist omdat de keukenwinkel heeft verteld dat reparatie niet mogelijk is. (dit omdat zij geen reparatie’s uitvoeren maar wel keukenblad verkopen). je dient de gootsteen los te koppelen, hopelijk krijg je de kraan er heel af.

Het gasfornuis zal eveneens los gekoppelt moeten worden, wellicht zijn de tegens op de achterwand op het aanrechtblad geplaats, waardoor je ook de tegels moet verwijderen en vervangen. En nu natuurlijk hopen dat je geen kasten beschadigd bij het verwijderen.

Je zal begrijpen dat dit alles een behoorlijke klus is, waarbij de aannemer ook flink wat uren bezig is het het verwijderen en het opnieuw monteren van. Dit terwijl her restylen van het keukenblad heel eenvoudig is uit te voeren.

De schade hersteller komt ter plekken, maak de oude schade schoon, verwijdert lossen delen, vult het (eventuele) gat op, met twee component fuller, waarna de vakman de kleuren van het keukenblad terug aanbreng op het aanrechtblad.

Na het dichtsealen van de schade is het keukenblad klaar voor gebruik, en kan het weer jaren mee. Het is juist nu in deze tijd waarin het milieu heel belangrijk is jammer dat er nog zo weinig mensen en bedrijven zijn die weten dat dit mogelijk is.

Naast het herstellen van kleine schades, doet REbouw nog meer aan restylen, zo herstellen wij niet alleen kleine schades in de keuken maar zorgen wij indien u dit wilt een complete keukenrestyling door bijvoorbeeld de deuren over te spuiten of te vervangen, om zo met relatief weinig geld een complete nieuwe look aan je keuken te geven.

Naast het restylen van keukens, restylenen of renoveert REbouw al jaren trappen, en vloeren, maar als het gaat om de wanden of plafonds heeft REbouw ook een passende oplossing  om te restylen.

Wat is restylen? Bij REbouw is dit meer dan alleen het uitduiken zonder overspuiten of vervangen voor de woning. REbouw is in Nederland de specilist in restylen.

Wil je meer informatie over mijn bedrijf? klik op REbouw om naar de site te gaan van mijn bedrijf

Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
online free course
download intex firmware
Download WordPress Themes Free
online free course

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *