wie isIn deze blog wil ik graag iets meer over mezelf vertellen wie is Manuel Naaijen of wat doet Manuel, Het zal je niet ontgaan zijn dat Manuel Naaijen mijn naam is en ik de eigenaar ben van deze blog, Maar er is natuurlijk meer. en waarom schrijf ik blogberichten.

Dit bericht lees je omdat je toevallig opzoek ben naar mij of interesant  vind dat wat ik doet.
Ik zal toch eerst bij het begin beginnen… lol.  Ik ben in Hoogvliet in 1970 geboren. tijdens de basisschool zijn wij verhuist naar Hellevoetsluis waar ik verder opgroeide. In 1988 kreeg ik mijn eerste baantje

Mijn werk ervaring

Na mijn opleiding heb ik wat korte baantjes gehad om te kijken wat ik leuk vond, al snel belande ik in de bouw als leerling keukensteller. Dit heb ik altijd met heel veel plezier gedaan juist omdat je iets maakt iets wat blijvend is sta jouw stempel op jouw naam.

Omdat de commercie mij ook heel erg trok ben ik in 1992 gaan werken in keukenzaak waar ik mensen adviseerde omtrent de inrichting voor hun badkamer en in sommige gevallen voor de keuken. Dit was echt mijn roeping, als je op dat moment zou vragen wie is Manuel Naaijen, zou ik steen vast gezegt hebben een verkoper die het beste wilt voor zijn klanten.

Natuurlijk trok van jongs af aan het zelfstandig ondernemen. toen mogelijkheden zag om voor mezelf te gaan starten met het verkopen en leggen van laminaatvloeren. heb ik dit met beide handen aangepakt en ben ik in 1996 gestart op 25 jarige leeftijd met mijn eigen bedrijf.

In deze tijd was het laminaat nog niet zo bekend als nu. het werd nog niet verkocht in de bouwmarkten, en al helemaal niet in de grote woonwinkels. Hierdoor lag er vele kansen voor de verkoop van laminaatvloeren. helaas voor mij kwamen de grote winkelbedrijven met verschrikkelijke stuntprijzen, iets waar ik niet meer in mee kon gaan, en moest helaas mijn winkel sluiten.

Dit werk sprak mij natuurlijk nogwel heel erg aan, en ben verder gegaan als freelance legger. tot de tijd dat ik steeds vaker de vraag kreeg of ik dit ook op de trap kon leggen het laminaat. Het was ergens nog niet mogelijk of je moest met hoeklijstjes en dergelijke gaan werken, iets waar ik de rillingen van kreeg.

Maar omdat die vraag zo aanbleef, en ik door gezondheid redenen het advies kreeg geen vloeren meer te leggen, ben ik blijven zoeken tot ik de oplossing vond, en kwam een bedrijf tegen, die mij wel wilde helpen. dit bedrijf wilde zelf hiermee stoppen, en heeft mij alle ins en outs geleerd.

Zo kon ik in 2003 de start gaan maken met het renoveren van trappen. Omdat er in Nederland geen fabriekanten bestonden van overzettrede ben ik ze gaan importeren vanuit Duitseland. Ik heb daar een vooraanstaand fabriek gevonden die toen al 25 jaar bestond.

In Duitseland bestond traprenovatie al langer en zijn er meerdere fabriekanten. In die tijd waren er in Nederland slects een bedrijf of 8 actief in het renoveren van trappen. Doordat er een zeer grote speller op tv adverteert. profiteerde de gehele branche hiervan mee.

Tot ik in 2007/2008 wat prive problemen kreeg waardoor ik uiteindelijk ging scheiden. en ik samen met mijn kids verder wilde. Omdat ik de zorg van mijn twee dochter op mij had genomen, heb ik mijn bedrijf toen op een heel laag pitje gezet.

In deze periode kwamen er ook meer bedrijven bij die aan traprenovatie gingen doen, er kwamen zelfs klusbedrijven die zo af en toe de trappen gingen renoveren, en uiteindelijk was het product ook te koop in de bouwmarkten.

Door alle ellende die ik prive had, lag ik zakelijk te slapen, en werd aan alle kanten in gehaald. Gelukkig heb ik mezelf weer kunnen herpakken en heb in 2010 mijn bedrijf voorzichtig nieuw leven in geblazen.

In deze tijd leerde ik ook mn huidige vrouw kennen, die mij volledig ondersteunde en begreep, mede doordat ze zelf ook zelfstandige onderneemster is, voelde ik mij begrepen, en zijn wij op 11 november 2011 getrouwd. Met deze vrouw ben ik elke dag weer opnieuw gelukkig, en is mijn leventje weer compleet.

Dit geluk komt ook weer terug in mijn werk, en heb mij weer helemaal kunnen herpakken,  Ik wilde het anders gaan doen. De markt was intussen compleet veranderd. Dus doen zoals ik het altijd had gedaan, en zoals iedereen het al doet zag ik niet zo zitten.

Op dat moment kwam ik ook een fabriek vanuit Duitsland tegen met reparatie producten voor laminaatvloeren, aanrechtbladen, en overzetrede. Dit vond ik zo interessant zodat ik een opleiding ben gaan volgen hierin. Ook startte ik een marketing en ondernemingsopleiding.

Ik leerde en ontdekte, dat mensen op het internet vooral naar informatie zocht. hierdoor kreeg ik het idee om een instructie video te maken van hetgeen waarin ik eigenlijk heel goed ben. Ik ging dus een workshop maken voor het plaatsen van traprenovatie.

Dit vond ik zo leuk om te doen, dat ik stiekem meer van dit soort workshops wil gaan maken, maar als ik eerlijk ben ben ik gewoon de specialist in het renoveren van trappen, en het herstellen van schades. Daarom hou ik het voorlopig bij de workshop traprenovatie.

En omdat ik het tof vind dat zoveel mogelijk mensen mij leren kennen, heb ik besloten deze workshop gewoon gratis aan te gaan bieden. Heb je intresse in deze leuke gratis workshop?

Vul dan hieronder je naam en email adres in. en je ontvangt in je e-mailbox een link die je moet accepteren, waarna je toegang krijgt tot deze workshop.

Als je nu zou vragen wie is Manuel Naaijen, zeg ik een gepassioneerde ondernemer die gek is op zijn vak. en graag andere helpt met zijn workshop, en gaat voor kwaliteit als hij producten maakt of levert.

Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
free download udemy course
download micromax firmware
Download WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=

2 reacties

 1. Je verdient een complement zeker na de keren dat ik je weer heb gezien en gesproken .
  Ik geloof in je en ik Ben trots wat je wilt en doe.
  Ook ik heb gaten in mijn taal en mijn werk.
  ALS je help zoekt ik wil je graag helpen.
  Je oom

  Johan Naaijen.

  1. Bedankt voor u bericht, Ik vond het erg tof u weer te zien, Ik heb altijd veel van u geleerd, ook de laatste gesprek was zeer inspirerend voor mij. Deze site is nog niet af, eerst mijn bedrijfspagina afmaken http://www.rebouw.com en daarna deze site. beetje bij beetje ben ik alles weer aan het opbouwen. Ik zou het zeker leuk vinden u weer vaak te ontmoeten, om zo heel veel te mogen leren. volgende week ben ik even weg, daarna zal ik zeker contact met u opnemen groet Manuel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *