Facebook Marketing uitbesteden

SOCIAL MEDIA CAMPAGNES

Meer volgers, meer likes, meer fans en meer omzet. Daar zijn merken en bedrijven constant naar op zoek. Hoe bouw je met klanten zo’n relatie op dat ze zich betrokken voelen en via social media interactief communiceren? Een gevarieerde tijdlijn op Facebook en Instagram helpt daarbij. Een mix van informatieve berichten en posts die zorgen voor een glimlach bij de volgers maken de tijdlijn aantrekkelijk.

Hulp bij onderhouden Facebook tijdlijn

Dagelijks werkt LMG samen met tientallen klant aan hun Facebook tijdlijn. De klant zorgt vaak zelf voor informatieve berichten en wij ondersteunen ze met creatieve posts. Maar we kunnen ook de volledige tijdlijn inrichten en bijhouden.

We helpen ook jou graag met het ontwikkelen van een succesvolle en gevarieerde Facebook tijdlijn. Neem gerust contact op om vrijblijvend eens te brainstormen over de mogelijkheden.

Adverteren op Facebook

De tijdlijn is het meest zichtbare onderdeel van Facebook. Maar daarnaast zijn er vele mogelijkheden om te adverteren. Doordat Facebook, aan de hand van profielen, de gebruikers door en door kent kunnen advertentie heel scherp getarget worden.

Advertenties zijn er in diverse vormen. Een standaard advertentie met één beeld is geschikt voor de meeste campagne. Voor specifieke producten of diensten met meerdere elementen is de carrousel ideaal, verschillende beelden naast elkaar die een specifiek deel toelichten. Een Facebook Canvas geeft de mogelijkheid om een interactief moodboard te maken. Dit zorgt voor optimale beleving.

Ik helpen je graag verder

Ik helpt je graag verder met het onderhouden van de tijdlijn en het opzetten van campagnes voor social media. Daarbij zetten we ons hele team in. Van designers tot online specialisten. Voor social media hebben we bundels samengesteld. Maar we bieden ook service op maat. Vraag naar de mogelijkheden bij Manuel  via