Klanten ontvangen

Elk bedrijf heeft nieuwe klanten nodig, of je nu 1 jaar of 10 jaar bestaat, het succes van je bedrijf is afhankelijk van het aantal klanten dat je met je bedrijf kan bedienen.

Er zijn talloze manieren om aan klanten te komen. Mond op mond reclame wordt als beste reclame beschouwd, maar ook adverteren in kranten, Facebook, of Google, mits op de juiste manier levert veel klanten op.

Om de laatste twee rendabel te krijgen, is er ontzetten veel kennis nodig om op de juiste doelgroep te targets. of je huurt hiervoor een dure professional in welke vaak duizenden euro’s per maand zullen gaan kosten.

Maar er is een eenvoudige manier


in ons vak “Traprenovatie” is de meest eenvoudige manier om aan nieuwe klanten te komen, door leads oftewel offerte aanvragen in te kopen.

Met Buddy Deal, leveren wij deze service op een unieke manier aan traprenovatie bedrijven. Wij sturen geen koude leads door, potentiƫle klanten die enkel een prijs willen weten is in onze ogen geen waardevolle lead.

Wij warmen jouw klanten eerst op door ze de gevraagde informatie vooraf te geven, door middel van ons magazine, webinar, of emails. Dit zorgt ervoor dat jij als vakman uitsluitend geĆÆnformeerde klanten ontvangt die gericht opzoek zijn naar vakbekwame traprestylers.