Gratis Traprenovatie Training

Ontdek alles over traprenovatie in 1 dag!

Je gaat samen met Manuel aan de slag met het renoveren van een trap, er komen verschillende facetten aan bod, zoals het inmeten van een traprenovatie, het zagen van een overzet treden, en stootborden. Maar ook de vele mogelijkheden voor het monteren van LED verlichting wordt in deze 1 daagse training mee genomen.

Waarom is deze training gratis?

Dit om jou te helpen, om te kijken of traprenovatie wel iets is voor jou. Als jij net zo enthousiast wordt over traprenovatie als dat Manuel is, dan zijn er nog verschillende vervolg stappen. zoals een 5 daagse training of een sales training om trappen te gaan verkopen. Manuel heeft de afgelopen jaren al vele ondernemers geholpen in de traprenovatie. echt duizenden via zijn online training honderden via zijn 1 daagse training en tientallen via zijn 5 daagse training. En in de praktijk ziet hij een heel groot verschil in het resultaat van de traprenovatie door vakmensen die deze trainingen hebben gevolgd, en vakmensen die het zelf wel willen proberen, ze missen toch een paar essentiƫle vaardigheden die beslist nodig zijn voor het beste resultaat.

Geef je nu op voor de gratis 1 daagse training

Deze is op zaterdag 21 december, en we starten om 10.00 uur en zullen rond 13.00 klaar zijn. Voor een kop koffie of thee met een broodje wordt gezorgd.

De workshop wordt gegeven in ons trainingscentrum in Krimpen aan den IJssel.

manuel naaijen traprenovatie

Ja, ik meld mij gratis aan: