Over Manuel Naaijen

even heel kort over mijn zelf dit is immers de pagina over Manuel 🙂

Sinds 2003 ben ik full time actief in de traprenovatie, in die tijd waren er slechts een stuk of 8 bedrijven in Nederland actief in het renoveren van trappen, en er waren in Duitsland ongeveer 5 fabrikanten. Kortom geen concurrentie, dat is anno nu wel even iets anders. Er zijn niet enkel meer traprenovatie bedrijven bij gekomen, maar er zijn ook meer fabrikanten bij gekomen, en winkel bedrijven zijn ook traprenovatie’s gaan verkopen. Kortom je komt het tegenwoordig op elke hoek van de straat tegen.

Ook ik heb mezelf erom ontwikkeld,  zo ben ik begonnen in 2013 met een online traprenovatie workshop, deze is inmiddels echt door duizenden doe het zelvers en vakmannen gedownload. In 2017 ben ik begonnen met het verzorgen van fysieken opleidingen van 3 dagen waarin alle facetten van het renoveren van een trap aan bod komt. bij zowel een open als een dichte trap.

in 2020 heb ik de Renobox ontwikkeld, een handig hulpmiddel voor de doe het zelver om zijn trap te renoveren.

In 2021 ben ik begonnen met Stair Professional, hierin werken de beste vakmannen van Nederland samen. Ze delen kennis over het renoveren van trappen, volgen voortdurend workshops en trainingen, en werken samen met exclusieve merken en fabrikanten.

Was ik in 2003 de eerste traprenovatie monteur die Led Verlichting verwerkte in heen gerenoveerde trap, heb ik nu mijn eigen merk traprenovatie verlichting Qlipper. Daarnaast heb ik een patent op een trapneus. deze worden exclusief door Stair Professional geleverd.

Mijn bedrijven

Mijn merken