Restyle Systeem

Waarom je trap renoveren? Als je hem ook kan Restylen?

Traprenovatie versus traprestyle.

Traprenovatie is tegenwoordig een verzamelnaam voor alles wat je op je trap kan plaatsen, zelfs tapijt, Vinyl en PVC worden als traprenovatie verkocht. Maar is een trap bekleden met Tapijt of PVC wel een renovatie? Als de grote meerderheid dit zo noemt, wie ben ik dan om dat te veranderen? Want ikzelf vind een traprenovatie pas als je een oude trap die volledig versleten is kan omtoveren tot iets moois die voor jaren weer mee kan gaan. En op een oude versleten trap, is het vaak onmogelijk om hier direct PVC overheen te plaatsen. Andere kant heeft het wordt renovatie ook iets negatiefs, of je dit uitsluitend bij oude versleten trappen kunt toepassen, niets is minder waar.

Maar om nu het grote onderscheid te maken tussen de vele producten en diensten die worden aangeboden onder de naam traprenovatie, spreken wij liever over het restylen van je trap.

Waarom Restylen

Met mijn Restyle systeem is meer mogelijk dan de meeste renovatie producten die worden aangeboden, denk bijvoorbeeld aan de trapbomen. deze worden in mijn vak wangen genoemd. Of neem nu een baluster. Ook de kleuren en kleur combinatie met mijn Restyle Systeem is meer mogelijk dan het gemiddelde traprenovatie systeem. Alleen al de vele varianties in de kleur Blauwstaal voor je trap.

Meer dan een trede

Een trap Restylen doe je maar één keer, en waarom zou je hem dan half doen, of kiezen om alleen de traptreden aan te pakken?