Seminar / Training

“Ontdek Nu Hoe Eenvoudig Het Verkopen Van Jouw Dienst Of Product Eigenlijk Kan Zijn….”

Als ondernemer doe je niets liever dan met je vak of passie bezig zijn.  Daarom ben je immers ooit gestart met je bedrijf. Of je nu zzp-er bent of medewerkers in dienst hebt, elke onderneming heeft klanten.

Helaas gebeurt het wel eens dat een klant afscheid van jouw neemt, om welke reden dan ook. Op dat moment moet je weer op zoek naar een nieuwe opdrachtgever. Als je wilt groeien met je bedrijf zou je constant op zoek moeten naar nieuwe klanten.

Maar dat is nou juist het minst leuke wat er is. Klanten zoeken en je dienst of product aanbieden.  Misschien zie je dit wel als aansmeren, of als bedelen voor wat extra werk?
Of vind je het eng om afgewezen te worden?

Zelf heb ik dat ook zo ervaren.

Ik vond mezelf opdringerig, durfde daarom niet om de opdracht te vragen, waardoor ik vaak na een verkoopgesprek zonder opdracht weer naar huis ging.

Elke keer als ik geen opdracht kreeg van de klant gaf ik alles en iedereen de schuld, de concurrenten maken de markt kapot, die zijn te goedkoop. Dat andere bedrijf is wel bekend en heeft daardoor meer vertrouwen, enz enz…

Door anders naar het verkoopproces en vooral mezelf te gaan kijken,  zijn er voor mij deuren geopend die daarvoor nooit geopend konden worden. Ik moest de klant niet langer meer gaan zien als klant, maar als relatie, of als een vriend.

Zie de klant als jouw vriend

SImpel gezegd, voor je vrienden wil je het beste wat er is, als zij bij jou komen voor advies over het een of ander, dan geef jij dat advies waar ze naar opzoek zijn. Het klinkt misschien wat simpel maar door het toepassen van de W.i.S. Methode, heb ik echt vele extra opdrachten binnen gehaald. Niet alleen meer opdrachten maar ook tegen veel betere condities.

Door niet alleen anders naar je klanten te gaan kijken, maar ook door het toepassen van enkele W.i.S. Methode zal je direct resultaat gaan ervaren. Jou verkoop gesprek zal van af nu  heel anders gaan worden. Sterker nog, je zult verkoopgesprekken als leuk en leerzaam gaan ervaren.

Je concurrenten kan je niet veranderen!

Was dat maar waar! Maar wat zou je concurrent dan moeten veranderen? Zijn of haar prijs? Zijn of haar marketing strategie?  Helaas hebben wij daar geen invloed op. We hebben wel invloed op 1: onze klant en 2: ons zelf!

Door het toepassen van de W.i.S Methode is het zeker mogelijk om je klant op een positieve manier te beïnvloeden.  Je gaat ontdekken wat daarvoor nodig is en welke tools je moet gebruiken. Om je potentiële klant op een positie manier te beïnvloeden zodat hij of zij jouw die opdracht gaat gunnen.

In deze korte workshop  onthult Manuel Naaijen (20 jaar sales ervaring) hoe je klanten benaderd zonder opdringerig te zijn en hoe je het best om de opdracht kan vragen. Manuel Naaijen legt stap voor stap uit wat de W.i.S. Methode inhoudt en hoe je deze moet inzetten om de klant voor jou te gaan winnen.

De W.i.S. Methode is meer

dan enkel het toepassen van enkele verkooptechnieken. In zijn e-book maakt Manuel Naaijen de vergelijk met het lopen van een marathon. Als je daar aan begint zonder enige training of oefening mag je ook niet verwachten dat je hem uitloopt. Laat staan dat je hem gaat winnen! zo geldt dat ook in sales en verkoop. Wil jij die klant voor jou winnen dan zijn trainingen en oefeningen van onschatbare waarden.

Voor wie is deze workshop bedoelt?

  • Coaches
  • Webdesigners
  • Weddingsplanners
  • Winkelbediendes & Winkeliers
  • Klussers
  • Zelfstandige verkopers(sters)

Kortom voor elke ondernemer die serieus wil gaan groeien met zijn of haar bedrijf.  Waar naast  het uitoefenen van zijn of haar vak, of passie, verkopen van levensbelang is voor het voortbestaan van de onderneming.

Wat ga je in deze workshop o.a. leren?

  • Hoe het verkoopproces in elkaar zit
  • Wat de klant werkelijk wilt
  • Het verkoopmoment ontdekken
  • Waarom een klant niet voor jou kiest

De investering voor het maken van extra omzet is slechts € 37,– (onkosten vergoeding).

De eerstvolgende workshop is op vrijdag 2 mei 2014 om 14.00 in Maarssen.

Op de Zaak
Planetenbaan 100
3606 AK  Maarssen
Tel 0346- 599600

Om deel te nemen aan deze workshop is reservering noodzakelijk. U kunt hieronder u gegevens achterlaten of stuur een mailtje naar info@easysalesenmarketing.nl waarna u alle details zult ontvangen.

Wilt u een andere training of event bijwonen? Kijk dan snel op de agenda.