spreker inhuren

Boek een “te” gekke spreker!

Op het podium, vertel ik mijn eigen verhaal, hoe ik van hard zwoegen 80 uur in de week, een beter inkomsten ben gaan verdienen met nog geen 20 uur in de week werken. En hoe ik mijn franchise organisatie ben gaan opbouwen met als doel het grootste traprenovatie bedrijf van Europa te worden.

Ik heb ontdekt, dat er twee zaken heel belangrijk zijn,

Door op het podium een blauwe muts op te zetten, laat ik toehoorders ervaren hoe je je kan onderscheiden van al je concurrenten, en vertel ik mijn verhaal hoe wij dat doen in onze zeer beconcurreerde markt hoe wij ons onderscheiden van al onze concurrenten.

Ik geef toehoorders handvaten waarmee zij aan de slag kunnen na mijn workshop.

Wat veel ondernemers vaak minder leuk vinden, is het binnenharken van nieuwe klanten, In mijn training “Waarom klanten nee zeggen” deel ik niet alleen heel veel fouten die ikzelf ooit heb gemaakt, maar laat ik ook ervaren hoe een kleine aanpassing in denken je hele bedrijf kan exploderen in opdrachten.

Manuel inhuren voor jou event?

Manuel is in te huren voor events voor ondernemers, en ondernemers in spe. Maar ook voor scholen en verenigingen, welke eens een ander verhaal willen horen dan de gebruikelijke sprekers. Manuel is een echte ervaring deskundige en dat spat er in zijn verhaal helemaal vanaf.