Mijn taalfouten

Op elke site vind je de pagina over ons. Op die pagina vind je de historie van het bedrijf of de site. Nu kan ik dit ook doen, Maar waarom zou ik dat doen wat andere ook doen? Ik heb een totaal ander bedrijf als andere. Ik help mensen kosteloos of gratis zelfs, met mijn online workshops.

Nee ik wil iets uit de wereld helpen, namelijk mijn taalfouten, dit wil ik omdat mensen je hierop afrekenen, dit vind ik een beetje gek, ik ben namelijk heel goed en handig met een hamer en een zaag. Maar toch rekenen mensen je af op je taalfouten. Ik kan hier echt niets aan doen ik ben namelijk dyslexie  dit is niet erg, Nee sterker nog dit maak je bijzonder en uniek, ik haal vaak een paar grote voorbeelden van mij aan, zoals Jan des Bouverie, Walt Disney, meneer Bell, Einstein, Henny van der Most. allemaal stuk voor stuk bijzondere personen, en dislexies.

Ik heb het zelfs een keer meegemaakt, dat er een bedrijf een prijs verlote als je op mijn site mijn taalfouten kon optellen. werkelijk gebeurt. Sorry dat ik schrijf met taalfouten, maar dit is voor mij geen reden om niet te bloggen over ondernemen, marketing, sales, en persoonlijke ontwikkelingen. Nee ik blog juist omdat ik dit leuk vind, omdat ik een passie heb voor succes en geluk en persoonlijke ontwikkelingen.

Natuurlijk had ik deze pagina ook kunnen noemen over ons. Maar had u dit dan gelezen?

Leuk dat ik je aandacht heb en, natuurlijk beschik ik over de nodige ervaring als het gaat om het vak als ondernemen, want ondernemen is ook een vak, het is een vak naast je beroep. stel je bent schoonheidsspecialist, dan ben je natuurlijk niet alleen bezig met iemands uiterlijk, je doet ook de administratie, je houd je salon goed schoon, en zorgt dat je nieuwe klanten ontvangt.

Veel jonge ondernemers vergeten vaak voordat ze beginnen dat ondernemen meer inhoud dan met je beroep bezig zijn. En vooral als het gaat om succesvol ondernemen, iets wat mij persoonlijk altijd heb afgevraagd, voordat ik de successtrategie door had. waarom wordt de een succesvol terwijl de ander failliet gaat, zelfs al zit je in de zelfde branche.

Door een met veel succesvolle ondernemers te netwerken. heb ik het geheim van de successtrategie ontdekt. Zelf heb ik mijn successen o.a. via YouTube behaald, Dit is door mijn dyslexie voor mij een uitgerekend socialmedia kanaal, ik hoef niet perse te schrijven, je maakt op een andere manier dan met worden kennis met mij, en mijn vakkennis en ervaring.

misschien vind je het leuk om mij te volgen op mijn youtube kanaal Waarin ik veel kennis die ik heb opgedaan met YouTube deelt met de kijkers.

6 thoughts on “Mijn taalfouten

 1. Hey Manuel,

  Veel succes met je site, workshops en het helpen van mensen.

  Nog steeds heb ik de overtuiging dat wij wat samen kunnen doen (lingerie + beauty + fashion).

  Laten we een keer een koffie doen.

  Groet,

  Aswin

  PS
  Euro ’s en liefde discrimineren niet. Ook niet mensen met taalfouten ;).

 2. Cool Manuel,

  De kop taalfouten trok meteen mijn aandacht en ik heb je hele verhaal in één adem uitgelezen. Er blijven natuurlijk mensen die taal- en schrijffouten verwarren met domheid. Maar volgens mij is dit een prima filter voor jou. De leuke mensen blijven dan over!

  Groetjes,

  Nils

  1. Eens hoor; een taal- of tikfout in een brief of CV is geen aaibevelnng. Ik heb echter ook recent, na een aanpassing in mijn CV, met het schaamrood op de kaken moeten constateren dat ik een klassieke d / t fout had gemaakt. Enige oplossing: aangepast CV met een mea culpa nazenden. Maar .. wat ook kwalijk isa0zijn bedrijven die in werving- en selectieprocedures uitglijden. Zo kreeg ik recent een antwoord van een bedrijf dat gericht was aan mevrouw . terwijl in mijn CV toch echt heel duidelijk staat dat ik ooit nog eens in militaire diens heb gezeten. Je vraagt je af hoe zorgvuldig dat CV dan gelezen is.

 3. Hey Manuel,

  Super stuk dit! Ik heb ook dyslexie maar schrijf ook blogs en doe ook aan emailmarketing. We maken misschien veel fouten maar zijn veel creatiever. 1 van mijn voorbeelden is Ricard Brandson ( ook dyslexie).

  Wel een mooi stukje, misschien moet deze wel eens toepassen op mijn website, blogs, email. ( niet het zelfde anders ga je niet meer zo goed scoren in google ) 🙂

  Alvast bedankt voor de eerlijkeheid en inspiratie,
  Laurent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *