traprenovatie

Traprenovatie is nog nooit zo HOT geweest als de laatste tijd.

Traprenovatie maakt een enorme coming up door. Doordat er meer aanbieders bijkomen, krijgen ook meer consumenten het product traprenovatie in het vizier. Daarom is het ook nu de tijd om met je bedrijf te beginnen met het renoveren van trappen. Nu kan je dit natuurlijk op eigen houtje doen. Door bijvoorbeeld, een gratis workshop, of een training van drie dagen te volgen. De producten in te kopen bij een groothandel of leverancier, en dan zelf op zoek te gaan naar die ene klant die bereid is, te investeren in een gerenoveerde trap.

Maar je kan er ook voor kiezen, om met Manuel samen te gaan werken. Je ontvang dan niet enkel commerciƫle kennis om, onder de aandacht te komen van je klanten, maar ook technische ondersteuning, zodat je met kop en schouder boven alle concurrenten gaat uitstijgen.

Manuel is zelf in 2003 gestart met het renoveren van trappen, toen het product nog echt in de kinderschoenen stond, er waren in die tijd een handje vol ondernemers die full time bezig waren met het renoveren van trappen. Zo was Manuel de eerste in de branche die LED-verlichting plaatsten in een gerenoveerde trap. Ook was Manuel de eerste die een gratis online traprenovatie workshop heeft ontwikkeld. Zo is Manuel constant opzoek naar een BlauweMuts methode voor zijn bedrijf.

Om zijn bedrijf verder te laten groeien, heeft Manuel gekozen om samen te gaan werken met uitsluitend de beste vakmensen uit de branche. Door nauw samen te werken, en elkaar scherp te houden, kan je verder groeien dan je ooit in je eentje voor mogelijk kan houden. Natuurlijk heeft Manuel verschillende stappenplannen gemaakt, om een gezonde groei te realiseren, zo is er een Marketing Blueprint welke stap voor stap een succesvolle route uiteen zet.

De BlauweMuts methode wordt voortdurend, tegen het licht gehouden, zodat de franchisenemers zich blijven onderscheiden van de grote rest in de branche. Deze USP is niet enkel uniek voor de traprenovatie branche maar voor elke franchiseorganisatie.

Speciaal voor die ondernemers die beroepsmatig trappen willen gaan of al renoveren, is dit magazine gemaakt. Hierin geeft Manuel Naaijen samen met zijn compagnon, Wim Ammelrooy inhoudelijke informatie welke uitsluitend aan ondernemers in deze branche toehoren. Particulieren en branche vreemde ondernemers zullen geweerd worden van verdere informatie.

Download het gratis magazine:

Meer klussen met traprenovatie

Ontdek alle geheimen van Traprenovatie, exclusief voor bedrijven!