Wat anderen over Manuel vertellen

Op deze pagina ziet u reactie’s van klanten en of deelnemers van mijn workshops

Na een workshop door Manuel riep één van mijn studenten spontaan:
“Dit is de meest leerzame dag uit mijn studie”
Manuel is in staat om (jonge) mensen op een heel bijzondere manier te inspireren. Zijn workshops zouden verplichte kost voor iedere student moeten zijn.
Peter Anker
docent Rotterdam Business School

“Manuel is een geweldige sprekers die het publiek weet te enthousiasmeren en te motiveren, De 70 leerlingen voor wie hij heeft gesproken hebben weken later nog steeds over die “gekke” ondernemer.”

Yusuf Bagcivan
Docent Lentiz

 

“Manuel is een geweldige sprekers die het publiek weet te enthousiasmeren en te motiveren, De 70 leerlingen voor wie hij heeft gesproken hebben weken later nog steeds over die “gekke” ondernemer.”

Yusuf Bagcivan
Docent Lentiz

Manuel is een échte professional, een coach, een mentor pur-sang, hij kan mensen coachen en motiveren!

Het is een geweldige troef om Manuel te kennen, hij kan je prefect op weg helpen om van een startende onderneming een succesvolle onderneming te maken.

Jos Vandeweerdt
Traprestyler

De tips van Manuel hebben mij geen windeieren gelegd want ik heb hierdoor direct een trap verkocht.

Ze wilden eerst nog e.e.a. bekijken maar toen ik voorstelde om de reiskosten (totaal 100 km) voor mijn rekening te nemen als ze direct akkoord zouden geven, hebben ze de offerte ondertekend. Nog bedankt Manuel voor je tips

Hay Schoester
Framan

Via een Youtube filmpje kwam mijn vader in contact met Manuel betreft de do’s and dont’s in de traprenovatie. Nu, 1.5 jaar later, runnen mijn vader en ik samen een succesvolle traprenovatie business! Regelmatig spar ik met Manuel over vaktechnische én commerciële aspecten. Hij weet mij net op een andere manier tegen zaken aan te laten kijken. Bedankt voor de dosis motivatie en inspiratie Manuel!

Ellie Sprenkels
Christan Traprenovatie

Lijkt een gewone gast, gezellig en gek maar wat blijkt Manuel heeft inzicht en ervaring in het ondernemerschap. Hij heeft mij vooral gemotiveerd om voorbij het onmogelijke toch stappen te ondernemen om mijn ideeën in een bedrijf om te zetten. Zonder zijn tips, motivatie en enthousiasme had ik deze stappen niet gezet. En ook een beetje streng, ben hard aan het werk om me deadline te halen, bedankt Manuel!

Bernadette Meulens
cohe care

 

Sinds kort ben ik werkzaam als traprestyler in de omgeving Flevoland en omstreken. Door Manuels montage video’s ben ik in aanraking gekomen met het vak traprenovatie. Na mij ingeschreven te hebben ben ik vrijwel direct in zee gegaan met Manuel. Mijn vertrouwen in Manuels ervaring en professionaliteit heeft mij doen besluiten om ondersteuning te zoeken bij manuel. Nu een aantal maanden later bevalt het mij zeer goed. De vele video’s van Manuel bieden mij alle kennis die ik nodig heb. Bij vragen kan ik altijd bij Manuel terecht en bij problemen staat er altijd een oplossing klaar. Ik ben blij met de samenwerking en hoop nog vele jaren de samenwerking voort te mogen zetten. Mocht u ook traprestyler willen worden, dan is Manuel de aangewezen persoon om u daarbij te helpen!

Nick Damen
Damen Traprenovaties

Via een Youtube filmpje kwam mijn vader in contact met Manuel betreft de do’s and dont’s in de traprenovatie. Nu, 1.5 jaar later, runnen mijn vader en ik samen een succesvolle traprenovatie business! Regelmatig spar ik met Manuel over vaktechnische én commerciële aspecten. Hij weet mij net op een andere manier tegen zaken aan te laten kijken. Bedankt voor de dosis motivatie en inspiratie Manuel!

Ellie Sprenkels
Christan Traprenovatie